FDP: «Δεν ήσασταν αρκετά αυστηρός με την Ελλάδα κύριε Σόιμπλε»

Με… άγριες διαθέσεις ξεκινά τη θητεία του στο νέο κοινοβούλιο της Γερμανίας ο επικεφαλής των Φιλελεύθερων (FDP), Christian Lindner, ασκώντας κριτική στον Schauble για το ότι δεν ήταν αρκετά αυστηρός έναντι της Ελλάδας.

Σε συνέντευξή του στη Handelsblatt, ο Lindner άσκησε κριτική στον απερχόμενο υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας, Wolfgang Schaeuble, ότι δεν ήταν αρκετά σκληρός έναντι της Ελλάδας και ότι δεν μείωσε τους φόρους εισοδήματος για τους εργαζόμενους της μεσαίας τάξης.

«Ο Schauble δεν κατόρθωσε να επιβληθεί στην Καγκελάριο για πολλά ζητήματα της ευρωπαϊκής πολιτικής. Θυμηθείτε το τρίτο πρόγραμμα βοήθειας για την Ελλάδα, το οποίο αρχικά δεν ήθελε», τόνισε ο Lindner.

Ο ίδιος τόνισε την ανάγκη δημιουργίας ενός νόμου περί αφερεγγυότητας των κρατών-μελών της ευρωζώνης, προσθέτοντας ότι οι χώρες θα πρέπει να είναι σε θέση να αποχωρούν από την ευρωζώνη, παραμένοντας ωστόσο στην ΕΕ.

Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!