iPhone εξερράγη την ώρα που τεχνικός προσπαθούσε να το ανοίξει! (vid)

Η ιδιοκτήτης του smartphone που ισχυρίζεται ότι το αγόρασε από τις ΗΠΑ διαπίστωσε πως η μπαταρία του κινητού της άδειαζε πολύ γρήγορα. Για το λόγο αυτό πήγε την συσκευή σε τεχνικό, προκειμένου να διαπιστώσει τι πρόβλημα υπάρχει.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο μόλις ο τεχνικός άνοιξε τη θήκη, το κινητό εξερράγη μπροστά από το πρόσωπό του, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί σοβαρά.

Ο τεχνικός είπε στην ιδιοκτήτρια του iPhone 6S Plus ότι αυτό που παρατήρησε με μια πρώτη ματιά ήταν ότι η μπαταρία του έχει «φουσκώσει», καταγγελίες που έχουν καταγραφεί και για το τελευταίο μοντέλο της Apple.

Όπως περιέγραψε αργότερα η έκρηξη σημειώθηκε όταν επιχείρησε να αφαίρεσε μια ειδική ταινία που υπάρχει πάνω σε όλες τις μπαταρίες. «Επειδή ήταν φουσκωμένη φαίνεται ότι υπήρχε διαρροή κάποιου υλικού» υποστήριξε.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι πριν λίγες ημέρες υπήρξαν καταγγελίες για iPhone 8 που ανοίγουν στα δύο κατά τη φόρτιση και «φουσκώνουν» οι μπαταρίες τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Guardian, παρόμοια περιστατικά έχουν σημειωθεί σε Ιαπωνία, Ταϊβάν, Καναδά και Ελλάδα.

Μέχρι στιγμής το πρόβλημα περιορίζεται μόνο στο «φούσκωμα» της μπαταρίας, χωρίς να υπάρξει κάποια αυτανάφλεξη, όπως συνέβη το 2016 με τα προβλήματα της μπαταρίας της Samsung στο Galaxy Note 7.

Τουλάχιστον 5 επιβεβαιωμένα περιστατικά έχουν γίνει γνωστά, με την Apple να έχει ξεκινήσει έρευνα προκειμένου να εντοπίσει το πρόβλημα.

Εκπρόσωπος της Apple τόνισε πως πιθανόν πρόκειται για μεμονωμένα περιστατικά, που προκλήθηκαν από κάποιο χαλασμένο εξάρτημα ή κακή μεταφορά των συγκεκριμένων συσκευών.

Πηγή: reader.gr


Πηγή: www.gazzetta.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!