Κεντροαριστερά: «Εσπασε» το φράγμα των 200.000 ψηφοφόρων

Χαμόγελα αισιοδοξίας έχει σκορπίσει στην κεντροαριστερή παράταξη η ιδιαίτερα υψηλή συμμετοχή που καταγράφεται στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου επικεφαλής στην παράταξη.

 

Συγκεκριμένα η υψηλή συμμετοχή που διαφαινόταν από το πρωί έφθασε λίγο μετά τις 19.30 τις 200.000 ψηφοφόρων περνώντας τον πήχη που είχε μπει δια στόματος του κ. Αλιβιζάτου ώστε να χαρακτηριστεί πετυχημένο το εγχείρημα. Την ίδια ώρα πάνω από 2.000 άτομα έχουν ψηφίσει στις κάλπες του εξωτερικού, με τις Βρυξέλλες να ζητούν παράταση καθώς υπήρχε ουρά.

 

Νωρίτερα η Επιτροπή Αλιβιζάτου λόγω υψηλής συμμετοχής έδωσε παράταση κατά μία ώρα όπου τυχόν χρειαστεί, με την εντολή να είναι ρητή πως δεν θα δοθούν αποτελέσματα πριν τις 9 το βράδυ.

 

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως στην Αθήνα που έτσι και αλλιώς οι κάλπες κλείνουν στις 9, ίσως παραταθεί η διαδικασία μάξιμουμ μέχρι τις 10, ενώ στην υπόλοιπη Ελλάδα θα παραταθεί το αργότερο μέχρι τις 9.

 

 

Mε πληροφορίες από Καθημερινή


Πηγή: www.lifo.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!