Πληροφορίες για πυροβολισμούς στη Χαριλάου Τρικούπη

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες το απόγευμα της Δευτέρας στις 19.30 στην οδό Χαριλάου Τρικούπη κοντά στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με άλλες πηγές οι πυροβολισμοί προήλθαν από πολεμικό όπλο Καλάσνικοφ και προήλθαν από την πλευρά της Ζωοδόχου Πηγής. 

Μαρτυρίες εργαζομένων στα γραφεία, αναφέρουν ότι άγνωστοι, διερχόμενοι με ΙΧ αυτοκίνητο, άνοιξαν πυρ κατά των γραφείων και της διμοιρίας των ΜΑΤ που βρίσκεται έξω από το κτήριο, μέσα στο οποίο υπήρχαν περίπου 30 άνθρωποι.

Οι υπάλληλοι των γραφείων και τα στελέχη του κόμματος, που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στα γραφεία, καλύφθηκαν όπως μπορούσαν στο άκουσμα των πυροβολισμών, ενώ στη συνέχεια εγκατέλειψαν το κτήριο.

Οι άγνωστοι οι οποίοι ξεκίνησαν από την γωνία της Ζωοδόχου Πηγής με την Διδότου, φέρεται να έριξαν τέσσερις-πέντε σφαίρες κατά των γραφείων του ΠΑΣΟΚ, που βρίσκονται στην οδό Χαριλάου Τρικούπη στο νούμερο 50.




Περισσότερα σε λίγο...

Πηγή: www.zougla.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!