Την Κυριακή η σούπερ φορολοταρία για 10.000 τυχερούς

Σούπερ κλήρωση με 10.000 τυχερούς φορολογούμενους που θα κερδίσουν 1.000 ευρώ ο καθένας ετοιμάζει το υπουργείο Οικονομικών μαζί με την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων για την παραμονή των Χριστουγέννων.

Στις 24 Δεκεμβρίου, στήνεται νέα φορολοταρία. Στην κληρωτίδα θα μπουν οι λαχνοί που αντιστοιχούν στις ηλεκτρονικές συναλλαγές που πραγματοποίησαν οι φορολογούμενοι στο 9μηνο Ιανουαρίου - Σεπτεμβρίου καθώς και αυτοί που αντιστοιχούν στις συναλλαγές του Νοεμβρίου.

Έτσι, την παραμονή των Χριστουγέννων το υπουργείο Οικονομικών θα μοιράσει 10.000.000 ευρώ σε 1.000 τυχερούς φορολογούμενους.

10 διαδοχικές κληρώσεις


Στις 10 διαδοχικές κληρώσεις θα κληρωθούν 1.000 τυχεροί σε κάθε μία από αυτές, δηλαδή 10.000 συνολικά, οι οποίοι κερδίζουν από 1.000 ευρώ. Σε αυτές τις κληρώσεις συμπεριλαμβάνονται οι συναλλαγές με κάρτες και ηλεκτρονικά μέσα πληρωμής των μηνών Ιανουαρίου έως και Σεπτεμβρίου καθώς και του Νοεμβρίου. Η κλήρωση για τις συναλλαγές του Οκτωβρίου έγινε στις 30 Νοεμβρίου ενώ η κλήρωση για τις συναλλαγές του Δεκεμβρίου θα γίνει στο τέλος Ιανουαρίου.


Πριν από τη διενέργεια των κληρώσεων θα αναρτηθούν σε εφαρμογή στο διαδικτυακό τόπο της Α.Α.Δ.Ε. (www.aade.gr) το πλήθος των λαχνών που αντιστοιχούν σε κάθε φορολογούμενο.


Η πρόσβαση επιτυγχάνεται με τους κωδικούς που διαθέτουν οι χρήστες για όλες τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της Α.Α.Δ.Ε. Όσοι κληρωθούν θα πρέπει να σπεύσουν να δηλώσουν τραπεζικό λογαριασμό μέσω της εφαρμογής του Taxis, ώστε να τους καταβληθεί το ποσό.

Υπενθυμίζεται ότι τα χρηματικά έπαθλα του Προγράμματος Δημοσίων Κληρώσεων είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν αποτελούν εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Το πρόγραμμα Δημοσίων Κληρώσεων είναι ένα πρόγραμμα του υπουργείου Οικονομικών που διενεργείται με τη συνεργασία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων με στόχο την επιβράβευση των πολιτών και την ενίσχυση των κινήτρων για τη χρήση του ηλεκτρονικού χρήματος που με τη σειρά του συμβάλλει στην καταπολέμηση της φοροδιαφυγής.

Πηγή: www.tovima.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!