Χειροβομβίδα βρέθηκε έξω από το σπίτι εκδότη στα Βριλήσσια

Χειροβομβίδα βρέθηκε περίπου στη μία μετά τα μεσάνυχτα έξω από το σπίτι του εκδότη Νίκου Καραμανλή, ιδιοκτήτη της εταιρείας MK MEDIA Group, στα Βριλήσσια.

Η χειροβομβίδα ήταν αμυντικού τύπου και όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, έφερε την περόνη, η οποία δεν είχε τραβηχτεί, για να εκραγεί.

Στο σημείο μετέβησαν άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, οι οποίοι απομάκρυναν τη χειροβομβίδα και τη μετέφεραν στην Εγκληματολογική Υπηρεσία, όπου εξετάζεται.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργείται από την Ασφάλεια.

Σε δηλώσεις του ο κ. Καραμανλής σημείωσε πως έχει δεχθεί στο παρελθόν απειλές, τις οποίες, όπως είπε, έχει αναφέρει και στον Αρχηγό της Αστυνομίας πρόσφατα. «Μου έλεγαν σταμάτα να γράφεις γιατί θα έχεις πρόβλημα» είπε.

Ο εκδότης ανέφερε πως επέστρεψε στο σπίτι του περίπου στη μία και τυχαία είδε τη χειροβομβίδα. «Είδα ένα αντικείμενο επειδή είμαι υποψιασμένος και πάντα κοιτάω το χώρο. Είπα στον αστυνομικό που με συνόδευε ότι αυτό είναι χειροβομβίδα» ανέφερε, προσθέτοντας ότι στο σημείο μετέβη η Αντιτρομοκρατική.

naftemporiki.gr με πληροφορίες και από ΑΜΠΕ

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!