Κατσίκης: Οι ΑΝΕΛ θα πάμε στα συλλαλητήρια για το Σκοπιανό

"Θα πάρουμε μέρος στα συλλαλητήρια, θα είστε Θεσσαλονίκη και θα μας δείτε. Θα είναι εκεί οι βουλευτές των ΑΝΕΛ, στελέχη και θα προσπαθήσω να ανέβω κι εγώ", δήλωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης FOCUS 103,6.

'Οσον αφορά στη στάση της Εκκλησίας σχολίασε: "Ο κ. Ιερώνυμος, τον οποίο τιμούμε, έκανε μία προσωπική δήλωση αναφορικά με τα συλλαλητήρια, δεν σημαίνει όμως ότι όλη η Εκκλησία συμφωνεί και δεν θα συμμετάσχει στα συλλαλητήρια."

Ο κ.Κατσίκης επέμεινε κατά της χρήσης του όρου Μακεδονία "σε οποιαδήποτε γλώσσα του κόσμου κι αν μεταφράζεται, είτε σε σύνθετη ονομασία είτε ως γεωγραφικός προσδιορισμός" και άφησε να εννοηθεί ότι και να άλλαζε θέση το κόμμα του ο ίδιος θα καταψηφίσει μία τέτοια πρόταση: "Για τον Πάνο Καμμένο τα εθνικά θέματα είναι αδιαπραγμάτευτα. Αν όμως, υποθετικά, λέγαμε ότι δεχόταν το κόμμα τον όρο Μακεδονία ως παράγωγο, σύνθετη ονομασία κλπ, εγώ πάλι θα έλεγα "όχι". Αλλά το κόμμα, όπως γνωρίζετε, έχει ήδη πάρει θέση".


Πηγή: news247.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!