Πειραματικό Λύκειο Πανεπιστημίου Μακεδονίας: «ERASMUS KA1 : Πολλαπλές νοημοσύνες, ίσες ευκαιρίες μάθησης.Σχεδιασμός και διαχείριση προγραμμάτων ERASMUS+ »




ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
  ΠΕΡΙΦ/ΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Δ/ΝΣΗ ΔΕΥΤ. ΕΚΠ/ΣΗΣ Ν. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Ταχ. Δ/νση: ΠΡΩΗΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΤΡΕΜΠΕΝΙΩΤΗ
Τ.Κ: 56701
Πληροφορίες : Κουρτίδου Σταυρούλα
Τηλέφωνο: 2310587149
FAX: 2310587633
Email: mail@lyk-peir-uom.thess.sch.gr


…      ΝΕΑΠΟΛΗ, 15-12-2017




Προς: Όλα τα σχολεία της ΔΔΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης
(Δια μέσω της ΔΔΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης)

Πρόσκληση
ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

σε Ημερίδα επιμόρφωσης εκπαιδευτικών με θέμα:

«ERASMUS KA1 : Πολλαπλές νοημοσύνες, ίσες ευκαιρίες μάθησης.
Διάχυση της εμπειρίας από τη συμμετοχή σε  Ευρωπαϊκά Προγράμματα –
σχεδιασμός και διαχείριση προγραμμάτων ERASMUS+ »

Στο πλαίσιο διάχυσης εγκεκριμένου από το Ι.Κ.Υ. και την Ευρωπαϊκή Ένωση Προγράμματος ERASMUS KA1 (αριθμός σύμβασης – 2016-1-EL01-KA101-022635) με θέμα «Εκπαιδεύοντας χωρίς αποκλεισμούς πολίτες της Ευρώπης, πολίτες του κόσμου», το Πειραματικό Λύκειο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας διοργανώνει επιμορφωτική Ημερίδα για τους εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης όλων των ειδικοτήτων. Σκοποί της είναι:
α) η ενημέρωση και ο δημιουργικός διάλογος σχετικά με τις αρχές της διαφοροποιημένης παιδαγωγικής, τα κανάλια μάθησης και τα είδη διαφοροποίησης της διδασκαλίας, τις διαδικασίες αξιολόγησης των διαδικασιών διαφοροποίησης,
β) η διάχυση της εμπειρίας εκπαιδευτικών και μαθητών/τριών από τη συμμετοχή τους σε ευρωπαϊκά προγράμματα Erasmus+ και η ανάδειξη των δυνατοτήτων ενδοϋπηρεσιακής επιμόρφωσης που προσφέρει η συμμετοχή σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα,
γ) η ενημέρωση σχετικά με τον σχεδιασμό και την υποβολή Σχεδίου-Αίτησης για Ευρωπαϊκά Προγράμματα ERASMUS KA1 και ΚΑ2, όπως και με τη διαχείρισή τους στη συνέχεια.

Η Ημερίδα θα υλοποιηθεί με τη συνεργασία και υποστήριξη της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Νεάπολης-Συκεών το Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2018 (10:00 – 13:30) στ
o Πολυδύναμο Κέντρο Νεολαίας του Δήμου Νεάπολης-Συκεών (Ζάκκα 25, Νεάπολη, 2310 547037). Στο τέλος της θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης στους συμμετέχοντες.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί να υποβάλουν την αίτηση συμμετοχής τους ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της Ημερίδας (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSduUgjrf0jPosFbdEuaqEIWnES1YMyGZEP3iaWpAqMOxfKxIQ/viewform?usp=sf_link) ή στο FAX του σχολείου μέχρι τη Δευτέρα, 08/01/2018.

Ακολουθούν το πρόγραμμα και η αφίσα της Ημερίδας.

Με εκτίμηση


Η Διευθύντρια
του Πειραματικού Λυκείου Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Σταυρούλα Κουρτίδου









Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!