Κόντρα Μαξίμου–ΝΔ με αφορμή την απειλητική επιστολή σε Κοτζιά

Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση, με αφορμή την απειλητική επιστολή στον υπουργό Εξωτερικών με το μήνυμα «έχουμε 3 σφαίρες για σένα».

«Μετά τις “σφαίρες για τους προδότες” που υποσχόταν η επικεφαλής ακροδεξιού κόμματος, σε κάλεσμά της για το συλλαλητήριο της Κυριακής, σήμερα οι σφαίρες έφθασαν με απειλητικές επιστολές στον Νίκο Κοτζιά», ανέφερε αρχικά σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Και επισήμανε: «Η Νέα Δημοκρατία εδώ και δύο ημέρες δεν έχει βρει ούτε μία λέξη για να καταδικάσει τις φασιστικές απειλές».

«Όσοι αγκαλιάζουν την ακροδεξιά, χαϊδεύουν τα αυτιά των μισαλλόδοξων πατριδοκάπηλων και επιχειρούν να διχάσουν τους Έλληνες, ας αναλάβουν τις ευθύνες τους», πρόσθεσε το Μέγαρο Μαξίμου.

Η απάντηση της Νέα Δημοκρατίας

«Εν αντιθέσει με άλλους, είναι διαχρονικά αυταπόδεικτο ότι η ΝΔ καταδικάζει απερίφραστα τη βία από όπου και αν προέρχεται και προφανώς αυτό ισχύει και για τις απειλές εναντίον του Υπουργού Εξωτερικών», τόνισε από την πλευρά της, η αξιωματική αντιπολίτευση, σε ανακοίνωση της, με αφορμή την απειλητική επιστολή στον ΥΠΕΞ.

Και σημείωσε η Πειραιώς: «Κατά τα λοιπά, το ποιος δείχνει ανοχή στη βία και κυρίως ποιος εξακολουθεί να διχάζει τους Έλληνες, το γνωρίζουν πολύ καλά οι πολίτες».

Κοτζιάς για απειλητική επιστολή: Ηθικοί αυτουργοί τα ΜΜΕ. Να καταδικάσουν ΝΔ και Εκκλησία


Πηγή: www.madata.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!