NBA: Παράδοση των Μπακς στη Μινεσότα

Ο Αντετοκούνμπο υπήρξε πιστός στο καθήκον του, έφτασε σε άλλο ένα double double τη φετινή περίοδο, αλλά αυτό δεν αποδείχθηκε αρκετό στους Μπακς, που έχασαν με 89-108 στη Μινεσότα.

Ο άσος του Μιλγουόκι πέτυχε 17 πόντους και μάζεψε 15 ριμπάουντ, ενώ έδωσε 6 ασίστ κι έκανε 5 λάθη. Πρώτος σκόρερ για τα «ελάφια» ήταν ο Μίντλετον με 21 πόντους, ενώ για τους Τίμπεργουλβς ο Μπάτλερ κατέγραψε 28 πόντους και ο Τάουνς είχε άλλους 24 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Οι Ρόκετς άλωσαν το Σαν Αντόνιο επικρατώντας 102-91 των Σπερς, με τον Χάρντεν να σκοράρει 28 πόντους και να μοιράζει 11 ασίστ, ενώ νικηφόρο υπήρξε το ντεμπούτο του Γκρίφιν στους Πίστονς, καθώς με 24 πόντους και 10 ριμπάουντ τους οδήγησε στη νίκη (104-102) επί του Μέμφις.

Σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι, οι Νάγκετς επιβλήθηκαν 127-124 της Οκλαχόμα χάρις στο τρίποντο του Γκάρι Χάρις στη λήξη. Μεγάλη εμφάνιση για τους νικητές έκανε ο Γιόκιτς με triple double (29 πόντοι, 14 ασίστ, 13 ριμπάουντ), ενώ ο Γουέστμπρουκ είχε 20 πόντους και 21 (!) ασίστ.

Τα αποτελέσματα:

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!


Πηγή: www.naftemporiki.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!