Σύλληψη δύο Γερμανών δημοσιογράφων στον Έβρο UPD

Στη σύλληψη δύο Γερμανών δημοσιογράφων ηλικίας 31 και 33 ετών προχώρησε η αστυνομία το μεσημέρι της Παρασκευής σε στρατιωτική περιοχή στον Έβρο. Οι δύο συλληφθέντες μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα του Διδυμοτείχου και το Σάββατο θα πάνε στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ένας άνδρας, γεννημένος το 1987, και μια γυναίκα, γεννημένη το 1985, συνελήφθησαν περίπου στις 3.30 το μεσημέρι σε απαγορευμένη στρατιωτική περιοχή στον Έβρο.

Οι δύο δημοσιογράφοι δήλωσαν ότι δεν γνώριζαν πως έχουν μπει σε απαγορευμένη περιοχή.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το αστυνομικό τμήμα Διδυμοτείχου και οι δύο συλληφθέντες αύριο θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Ο δημοσιογράφος της «ΕΦ.ΣΥΝ.» και της efsyn.gr Νικόλας Ζηργάνος επικοινώνησε με το τηλεοπτικό δίκτυο ARD στη Γερμανία. Το κανάλι επιβεβαίωσε ότι έχουν συλληφθεί δύο Γερμανοί δημοσιογράφοι, οι οποίοι εντοπίστηκαν σε απαγορευμένη στρατιωτική περιοχή.

Από το ARD ανέφεραν ότι οι δύο δημοσιογράφοι είχαν ζητήσει άδεια για να βρεθούν στην περιοχή, αλλά δεν είχαν λάβει απάντηση.

Η εκτίμηση από τη γερμανική πλευρά είναι πως οι συλληφθέντες θα αφεθούν αύριο ελεύθεροι.


Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!