Θα μας κάνει τη χάρη η Apple να κυκλοφορήσει ένα φθηνό iPhone 6,1 ιντσών;

Τον τελευταίο λόγο τον έχει πάντα η κατασκευάστρια εταιρεία, και η Apple δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει τίποτα σχετικά με τη σειρά των iPhone του 2018, αλλά ήδη ακούγονται πολλά για αυτή. Μια τελευταία εκτίμηση «προφητεύει» ένα iPhone 6,1 ιντσών στα 550 δολάρια.

 

Σύμφωνα με το 9to5Mac, και τον αξιόπιστο αναλυτή Ming-Chi Kuo της KGI Securities, ένα νέο iPhone 6.1 ιντσών πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2018 με τιμή 550 δολάρια ενώ για πρώτη φορά στην ιστορία των κινητών της Apple, θα έχουμε και μια έκδοση η οποία θα υποστηρίζει λειτουργία δύο καρτών SIM.

 

Διάσημος στην κοινότητα των φανατικών της Apple για την εγκυρότητα της πλειοψηφίας των εκτιμήσεων του, ο Ming-Chi Kuo μέσω της έκθεσης που διέρρευσε στο ευρύ κοινό από το 9to5Mac, λέει ότι το συγκεκριμένο μοντέλο θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις: μια έκδοση με μια κάρτα SIM και μια με δύο κάρτες SIM, τονίζοντας πώς η τιμή του Dual-SIM iPhone θα είναι 100 δολάρια ακριβότερη από αυτό με την μια, δηλαδή θα πλησιάζει τα 650 δολάρια.

 

Σε προηγούμενο δημοσίευμα το Bloomberg υποστήριζε ότι η Apple εξετάζει το ενδεχόμενο προσθήκης δεύτερης κάρτας SIM, αλλά στο μοντέλο iPhone με οθόνη OLED 6,5 ιντσών. Τώρα, η τελευταία ανάλυση της KGI Securities θεωρεί ότι το πιθανότερο είναι ότι μόνο η OLED έκδοση των 5,8 ιντσών θα είναι αυτή που θα έρθει με μία υποδοχή κάρτας SIM και ότι η Apple θα τολμήσει να κάνει το βήμα να ενσωματώσει μια δεύτερη υποδοχή στα επόμενα κινητά της.

 

Η εκτίμηση της KGI Securities θέλει τη φτηνότερη έκδοση να βοηθά τη διείσδυση της Apple στην κινεζική αγορά, αλλά και σε όλες τις υπόλοιπες αναπτυσσόμενες αγορές. Ο αναλυτής υπολογίζει ότι το μοντέλο με την μια SIM θα μπορούσε να πωλείται από 550 έως 650 δολάρια, ενώ το μοντέλο διπλής SIM μπορεί να κυμαίνεται από 650 εως 750 δολάρια.

 

Εκτίμηση γίνεται και στο κομμάτι των πωλήσεων ενός πιθανού φθηνού iPhone 6.1 ιντσών, με το Ming-Chi Kuo να προβλέπει 100 έως 120 εκατομμύρια πωλήσεις για το διάστημα από τη στιγμή που θα ανακοινωθεί ένα φθηνό μοντέλο, δηλαδή από το Σεπτέμβριο του 2018 μέχρι την ημέρα της επίσημης κυκλοφορίας του.

 

Όσο κι αν ακούγεται αστεία η είδηση ενός Dual SIM iPhone με χαμηλή τιμή (η οποία κάνει το γύρο των τεχνολογικών sites), η αλήθεια είναι ότι έχουμε ακούσει πολλές φήμες (και ακριβείς προβλέψεις) από τoν Ming-Chi Kuo στο παρελθόν και ναι, είναι ένας από τους πιο σωστούς πληροφοριοδότες όταν πρόκειται για το χαρτοφυλάκιο νέων προϊόντων της Apple. Αλλά με μια εταιρία τόσο σφιχτή όπως η Apple, ο Kuo δεν μπορεί να έχει δίκιο σε ό,τι λέει – γι' αυτό ας περιμένουμε μέχρι το φθινόπωρο, για να χαρούμε αν όλα τα παραπάνω βγουν αληθινά.

 

 


Πηγή: www.lifo.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!