2οι Εθνικοί Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος


2οι Εθνικοί Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος
Δελτίο Τύπου


Η καρδιά του Εργασιακού Αθλητισμού στις 2 και 3 Ιουνίου χτυπά στη Θεσσαλονίκη!
Ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης και Υγείας (HOCSH) αποδεικνύει την πίστη και τη δέσμευσή του στην ιδέα του Εργασιακού Αθλητισμού και διοργανώνει για 2η φορά τους Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος στις 2 και 3 Ιουνίου! Εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις, οργανισμούς και φορείς που δραστηριοποιούνται στη Βόρεια Ελλάδα θα συμμετάσχουν σε μία αθλητική διοργάνωση υψηλών προδιαγραφών που θα υλοποιηθεί σε 2 Αθλητικές Εγκαταστάσεις στην συμπρωτεύουσα. Το Ολυμπιακό Κέντρο Πανοράματος και ο πολυχώρος Bowling Ten Pin θα φιλοξενήσουν περισσότερους από 200 εργαζομένους-αθλητές που θα λάβουν μέρος σε 7 διαφορετικά αθλήματα (ποδόσφαιρο 7Χ7, μπάσκετ 5Χ5, μπάσκετ 3Χ3, πινγκ πονγκ, Spartan race, Αγώνας Δρόμου, Bowling).
Οι 2οι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος θα δώσουν την ευκαιρία σε κάθε εργαζόμενο που αγαπά τον αθλητισμό να αθληθεί παρέα με τους συναδέλφους του, να βελτιώσει τις δεξιότητές του, διασκεδαστικά και με ασφάλεια και να έρθει σε επαφή με εργαζόμενους αντίστοιχων εταιρειών στο πλαίσιο του αθλητισμού και της ευγενούς άμιλλας. Η πραγματοποίηση των αγώνων για 2η συνεχόμενη χρονιά αποδεικνύει την έμπρακτη πρόθεση του Ελληνικού Οργανισμού Εργασιακής Άθλησης & Υγείας, των Φορέων υπό την Αιγίδα των οποίων τελούν οι Αγώνες και των Χορηγών Επικοινωνίας, οι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος να γίνουν θεσμός για εταιρείες και εργαζόμενους!
Διοργανωτής των Εθνικών Αγώνων Εργασιακού Αθλητισμού είναι ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης και Υγείας (Hellenic Organization for Company Sport & HealthHOCSH), ένας μη κερδοσκοπικός φορέας με σκοπό τη βελτίωση της υγείας των εργαζομένων, μέσα από αθλητικές, ψυχαγωγικές και επιμορφωτικές ενέργειες στο πλαίσιο του εργασιακού περιβάλλοντος με τη συμμετοχή εργαζομένων από επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Αποτελεί αναγνωρισμένο  μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Εργασιακού Αθλητισμού (EFCS), καθώς και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Εργασιακού Αθλητισμού (WFCS) και δραστηριοποιείται, υπό την αιγίδα τους, κατ’ αποκλειστικότητα στην Ελλάδα.
Οι 2οι Εθνικοί Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος τελούν υπό την αιγίδα των:
  • Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκη
  • Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη
  • Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης
  • Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης
  • Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος
  • Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
  • ΔΕΘ HELEXPO
  • SportExpo


Χορηγοί Επικοινωνίας:
  • Gazzetta.gr
  • METROSPORT
  • METROPOLIS 95.5


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!