15ο ενημερωτικό του αιρετού του ΠΥΣΔΕ ΔΥΤ.ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, Βαγγέλη (Άκη) Λουκά


15ο ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ
              του αιρετού του ΠΥΣΔΕ ΔΥΤ.ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, Βαγγέλη (Άκη) Λουκά
             
              Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
           σας στέλνω ενημερωτικό από την  τελευταία  συνεδρίαση (21-06-2018)  του ΠΥΣΔΕ ΔΥΤ.
           ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ.

Ø      Εγκρίθηκαν  τέσσερις αιτήσεις,άδειας άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή:
§  Σε  εκπαιδευτικό, ΠΕ85 (Χημικών Μηχανικών), του 3ου ΓΕΛ Σταυρούπολης, προκειμένου να διδάξει μαθήματα της ειδικότητάς της στο πρόγραμμα επιμόρφωσης του Κέντρου Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης του Α.Π.Θ. με τίτλο «Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων Διά Βίου Μάθησης»
§   Σε  εκπαιδευτικό, ΠΕ87.09 (Βρεφονηπιοκόμων), του 2ου ΕΠΑΛ Σταυρούπολης, προκειμένου να εργαστεί ως επιμορφώτρια του ΙΕΠ, στο πλαίσιο της πράξης «Επιμόρφωση εκπαιδευτικών σε θέματα μαθητείας».
§  Σε  εκπαιδευτικό, ΠΕ02 (Φιλόλογοι), του 5ου Γ/Σ Ευόσμου, προκειμένου να απασχοληθεί ως ερευνήτρια στο έργο Erasmus+KA2 “IRIS-Identifying and Reconstructing individual language Stories-Promoting plurilingualism and enhancing individual language repertoires”, με στόχο το ερευνητικό έργο και τη συγγραφή υλικού επιμόρφωσης.
§  Σε  εκπαιδευτικό, ΠΕ86 (Πληροφορικής), του ΓΕΛ Σοχού, προκειμένου να απασχοληθεί ως βοηθός έρευνας στο ΕΚΕΤΑ.


Ø      Αναγνωρίσθηκε η συνάφεια ενός  μεταπτυχιακού  τίτλου σπουδών:
§   Μονίμου εκπαιδευτικού, κλάδου ΠΕ82 (Μηχανολόγοι), με προσωρινή τοποθέτηση στο Γ/Σ Κορώνειας,  επειδή είναι κάτοχος Πιστοποιητικού Αποφοίτησης του προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση και Οργάνωση Εκπαιδευτικών Μονάδων, του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας, του Α.ΤΕΙ.Θ.

Ø     Αναγνωρίσθηκε  η συνάφεια ενός διδακτορικού τίτλου σπουδών με το αντικείμενο απασχόλησης για τη μισθολογική και βαθμολογική εξέλιξη:
§   Μονίμου εκπαιδευτικού, κλάδου ΠΕ11 (Φυσικής Αγωγής), του 1ου ΓΕΛ Εχεδώρου, επειδή αναγορεύτηκε διδάκτορας του Τμήματος Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης της Παιδαγωγικής Σχολής, του Αριστοτελείου Παν/μίου Θεσσαλονίκης.
Ø     Οι τοποθετήσεις των εκπαιδευτικών από μετάθεση-βελτίωση-οριστική τοποθέτηση(β΄φάση) ολοκληρώθηκαν. Ο πίνακας των τοποθετήσεων είναι αναρτημένος στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης.
                                
Ø   ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ Β΄ ΦΑΣΗ ΤΩΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΩΝ ΜΕΧΡΙ ΔΕΥΤΕΡΑ 25-6-2018 ΩΡΑ 10.00η επόμενη Συνεδρίαση του 
 ΠΥΣΔΕ  ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ορίσθηκε την Δευτέρα  25-06-2018  ΩΡΑ 13.00
                     
Θέματα ημερήσιας διάταξης
Θέμα 1o: Αναγνώριση προϋπηρεσίας για μισθολογική εξέλιξη εκπαιδευτικού
Θέμα 2ο: Τοποθέτηση εκπαιδευτικού σε σχολικές μονάδες ειδικής αγωγής και της Διεύθυνσης Δ.Ε. Δυτικής Θεσσαλονίκης.
Θέμα 3ο:α)Εξέταση αναφορών εκπαιδευτικών μετά τη διαπίστωση τυχόν παραλείψεων ή λαθών στις μεταθέσεις και τοποθετήσεις σε εναπομείναντα κενά, εκπαιδευτικών που έμειναν εκτός προτίμησης της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης.
β1) Οριστικοποίηση του πίνακα μεταθέσεων και τοποθετήσεων σε εναπομείναντα κενά εκπαιδευτικών της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης που έμειναν εκτός προτίμησης κατά την πρώτη φάση των τοποθετήσεων.
β2) Πίνακας τοποθετήσεων εκπαιδευτικών σε εναπομείναντα κενά προς το συμφέρον της υπηρεσίας

Με εκτίμηση
Βαγγέλης  ( Άκης)  Λουκάς
Αιρετό τακτικό μέλος του ΠΥΣΔΕ ΔΥΤ.ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
Αιρετό αναπληρωματικό μέλος του ΚΥΣΔΕ
                                                6974320189-6949565208           
Εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο
των Συνεργαζόμενων Εκπαιδευτικών Κινήσεων
ΣΥΝΕΚ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ    23-06-2018


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!