Λαική Συσπείρωση Νεάπολης Συκεών: ΑΡΝΙΟΥΝΤΑΙ να στηρίξουν τα λαϊκά νοικοκυριά …και “ΘΡΗΝΟΥΝ” για έλλειψη ομοφωνίας


ΑΡΝΙΟΥΝΤΑΙ να στηρίξουν τα λαϊκά νοικοκυριά …και “ΘΡΗΝΟΥΝ” για έλλειψη ομοφωνίας
Η συνηθισμένη τακτική του Δημάρχου και συνολικά της παράταξης του είναι να επικαλούνται πως «θα μπορούσαν να συμφωνήσουν» αν όμως …άλλαζαν κάποιες εκφράσεις, αν … έβγαιναν κάποιες άλλες, αν …συμπληρωνόταν κάποιες τρίτες και αν το τελικό κείμενο στην κατάληξη του δεν θύμιζε σε τίποτα το αρχικό!!!
Από δίπλα του και η κυβερνητική παράταξη «ΑυΡΑ».
Εκδηλώνοντας και αυτοί τον “θρήνο” τους για την έλλειψη της ομοφωνίας, ξεκαθάρισαν ακόμη περισσότερο τα πράγματα.
«Θα θέλαμε και εμείς να μην φτάσουν τα κόκκινα δάνεια των λαϊκών κατοικιών στα ξένα funds. Υπήρχε μάλιστα πρόταση του κ. Τσακαλώτου, όταν φτάσει η στιγμή της πώλησης τους, να προτιμηθούν οι οφειλέτες έναντι των funds ... όμως αυτή δεν έγινε δεκτή από την Τρόικα»!!!
...........................................................
Στη συνεδρίαση αυτή όμως παραβρέθηκαν και μίλησαν και εκπρόσωποι εργατικών συνδικάτων, εκπαιδευτικών, συνταξιούχων και άλλων μαζικών φορέων.
Αυτοί, οι πραγματικοί εκπρόσωποι των λαϊκών νοικοκυριών, δήλωσαν με απόλυτη σαφήνεια και τεράστια αποφασιστικότητα πως την τύχη της δικής τους ζωής δεν πρόκειται να την αφήσουν στις ορέξεις των αρπακτικών του κεφαλαίου, της κυβέρνησης και των πολιτικών τους υπαλλήλων.
Την τύχη της δικής τους ζωής θα την πάρουν οι ίδιοι στα χέρια τους και με τον οργανωμένο αγώνα, μέσα από τα ταξικά τους σωματεία και τους κατά τόπους φορείς και επιτροπές, θα προασπίσουν το βιος και τη ζωή που αξίζει για κάθε εργατική-λαϊκή οικογένεια.
 
 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!