“Ανάκριση” στον δήμαρχο Δημήτρη Δεμουρτζίδη και στα στελέχη του απο την Ένωση Πολιτών “Μετέωρα” και τους συλλόγους των Μετεώρων [φώτο] [video]



Την δυνατότητα να "ανακρίνουν" και να συναντήσουν τον δήμαρχο και τα στελέχη του είχαν οι εκπρόσωποι της Ένωσης Μετεώρων "Μετέωρα" και εκπρόσωποι των συλλόγων των Μετεώρων. 
Πολιτιστικοί και αθλητικοί σύλλογοι, σύλλογοι γονέων, εκπαιδευτικοί σχολείων ήταν παρόντες στην εκδήλωση που οργανώθηκε απο την Ένωση Πολιτών "Μετέωρα" χθες το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο στα Μετέωρα. 
Με μια σειρά ερωτήσεων - απαντήσεων οι εκπρόσωποι των συλλόγων κατέθεσαν τους προβληματισμούς τους, έθεσαν σοβαρά ζητήματα της περιοχής και ζήτησαν απαντήσεις και λύσεις.
Απο την μεριά του ο δήμαρχος Παύλου Μελά και οι αντιδήμαρχοι και εντεταλμένοι σύμβουλοι που παρευρέθηκαν κ Πάντσης, κ Βάρφης, κ Λαζαρίδης και κ Αθάνατος αναφέρθηκαν στο τι έχει κάνει μέχρι σήμερα η διοίκηση στα Μετέωρα και το τι πρόκειται να γίνει ή τι βρίσκεται στο στάδιο της μελέτης.
Η συζήτηση κυμάνθηκε σε πολύ υψηλά standard πολιτικού πολιτισμού χωρίς να υπάρχουν ακρότητες και αντιπαραθέσεις αλλά ένας ευγενής διάλογος και προσπάθεια εξεύρεσης λύσεων.
Ήταν μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία της Ένωσης Πολιτών "Μετέωρα" και των υπόλοιπων συλλόγων και όπως αναφέρθηκε στην συζήτηση, ξεκίνησαν με τον δήμαρχο και σειρά σε λίγο διάστημα θα έχουν και οι αρχηγοί και εκπρόσωποι των υπολοίπων δημοτικών παρατάξεων.
Το παρόν έδωσαν εκπρόσωποι απο το 6ο δημοτικό Πολίχνης, 2ο δημοτικο σχολειο Πολιχνης, 4ο δημοτικό γυμνάσιο Πολίχνης, εκπαιδευτικοί του ίδιου σχολείου, 3ο ΓΕΛ Πολίχνης, Φίλοι του Δάσους, Πολιτιστικός Σύλλογος Αγιος Ιωάννης ο Θεολόγος,  7ο Σύστημα Αεροπροσκόπων, Α.Π.Σ. Εθνικός Μετεώρων, Μετεωρίτες, Tae Kwon Do, Sport and Dance, Σύλλογος Ακτημόνων "Ομόνοια" και φυσικά η Ένωση Πολιτών "Μετέωρα".














Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!