Συναντήσεις του κ. Δημήτρη Μάρδα με φορείς της Θεσσαλονίκης

Αθήνα, 19 Ιουλίου 2018
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θέμα : «Συναντήσεις του κ. Δημήτρη Μάρδα με φορείς της Θεσσαλονίκης»
Διαδοχικές επαφές είχε ο κ. Δημήτρης Μάρδας, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Β’ Θεσσαλονίκης, με τον νέο Πρόεδρο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΒΕΘ) κ. Α. Καπνοπώλη, τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ) κ. Π. Φιλιππίδη και τον Πρόεδρο του Τμήματος Δασολογίας του ΑΠΘ κ. Θεοχάρη Ζάγκα.
Με τους δυο πρώτους συζήτησε ζητήματα που αφορούν στην αγορά ενώ με τον τρίτο συζήτησε τρόπους αξιοποίησης των εγκαταλειμμένων κτηριακών εγκαταστάσεων του ορεινού χωριού του Βερτίσκου, με τη συνδρομή του Πανεπιστημίου. Στη συνάντηση με τον κ. Ζάγκα παρευρέθηκαν και στελέχη της κοινότητας του Βερτίσκου. Οι εν λόγω εγκαταστάσεις και η χρόνια απαξίωση τους δεν έχουν απασχολήσει κατά τον δέοντα τρόπο τη διοίκηση του Δήμου Λαγκαδά, σύμφωνα με τα έως τώρα αποτελέσματα.
Στα ζητήματα που έθεσε ο Πρόεδρος του ΒΕΘ και οι συνεργάτες του ήταν η επιδιωκόμενη ζεύξη των επιχειρήσεων του Επιμελητηρίου με τις τεχνικές σχολές της Θεσσαλονίκης κατά τα πρότυπα της πρακτικής άσκησης των φοιτητών του ΑΠΘ και του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Η πρόταση αυτή ερμηνεύεται από το γεγονός ότι υπάρχει έλλειψη ασκημένων τεχνιτών στην αγορά.
Πολιτικό  Γραφείο 
Δημήτρη Μάρδα 
ΒΟΥΛΕΥΤΗ  Β΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  ΣΥΡΙΖΑ

Τ +30 210-3235954  F+30 210-3709629


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!