Ο φιλανθρωπικός χορός της Δημοτικής Παράταξης Αμπελοκήπων Μενεμένης “Πολίτες σε Δράση ”


            


ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΧΟΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ


                                                     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ     
Άλλο ένα καλοκαίρι σημαδεύτηκε από τον πολύ επιτυχημένο χορό που διοργάνωσε η Δημοτική Παράταξη Αμπελοκήπων Μενεμένης “Πολίτες σε Δράση ” .
Πλήθος κόσμου ,όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες ,κατέκλυσε κάθε γωνιά γνωστού κοσμικού μαγαζιού της Δυτικής Θεσσαλονίκης ,δίνοντας ξεκάθαρο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι οι “Πολίτες σε Δράση ” διαδραματίζουν κομβικό ρόλο στο αυτοδιοικητικό γίγνεσθαι του Δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης 
Στον χαιρετισμό του ο επικεφαλής και αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Κυριλλίδης τόνισε την σημασία του συγκεκριμένου χορού , που είναι  φιλανθρωπικός και στοχεύει στην ενίσχυση αναξιοπαθούντων συνανθρώπων μας αλλά και στην ενίσχυση συλλόγων και φορέων του Δήμου μας .
Τόνισε ότι οι “Πολίτες σε Δράση ” από το 2012 ,που ιδρύθηκαν, συνεχίζουν στην πρώτη γραμμή με συνέπεια , ευθύνη και μαχητικότητα χωρίς να παρεκκλίνουν στο ελάχιστο από τα όσα είχαν υποσχεθεί  από τότε στους πολίτες του Δήμου !
Τέλος ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές της επιτυχούς εκδήλωσης και τον κόσμο που στηρίζει την προσπάθεια της παράταξης όλα αυτά τα χρόνια


                                                                 Θεσσαλονίκη 9-7-2018

                                                                   Ο επικεφαλής
                                                     Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

                                                                 Γιώργος Κυριλλίδης





Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!