Άμεση ήταν η επέμβαση του Δ. Ωραιοκάστρου σε περιοχές που πλημμύρισαν


Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Άμεση ήταν η επέμβαση του Δ. Ωραιοκάστρου σε περιοχές που πλημμύρισαν

Άμεση ήταν η επέμβαση του δήμου Ωραιοκάστρου σε περιοχές, όπου λόγω της έντονης βροχόπτωσης, παρουσιάστηκαν προβλήματα.
Υπάλληλοι του δήμου με τη βοήθεια μηχανημάτων προχώρησαν σε παρεμβάσεις, καθώς μέσα σε λίγη ώρα έπεσε μεγάλος όγκος νερού, με αποτέλεσμα να σημειωθούν πλημμυρικά φαινόμενα.
Παρεμβάσεις έγιναν επί της Συμμαχικής οδού, όπου υπήρξε απομάκρυνση φερτών υλικών, καθώς και στην οδό Θεσσαλονίκη (απέναντι απ΄το ICBS).  Στο συγκεκριμένο σημείο, λόγο του μεγάλου όγκου των υδάτων, ακινητοποιήθηκαν αυτοκίνητα για μικρό χρονικό διάστημα.
Επίσης παρεμβάσεις έγιναν και στο ρέμα, που υπάρχει στην οδό Εσπερίδων (ΔΕΗ), όπου έγινε αποφραγή τεχνικού σε ρέμα από φερτά υλικά.
Επίσης ενημερώθηκε η ΕΥΑΘ για προβλήματα, που προέκυψαν στο αποχετευτικό σύστημα, καθώς και η ΔΕΗ για τις διακοπές ρεύματος στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Ωραιοκάστρου.
Ευχαριστούμε τους κατοίκους του δήμου Ωραιοκάστρου για την άμεση ενημέρωση, όσον αφορά στα σημεία, που παρουσιάστηκαν προβλήματα.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!