“ΔΕΝ ΛΗΣΜΟΝΩ... μία εικόνα χίλιες λέξεις” ιστορική έκθεση φωτογραφίας
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η ΕΚΘΕΣΗ «ΔΕΝ ΛΗΣΜΟΝΩ…ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ»
ΣΤΟ ΣΠΗΛΙ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
Η Α.Μ.Κ.Ε  “ΔΕΝ ΛΗΣΜΟΝΩ” σε συνεργασία με το δήμο Αγίου Βασιλείου, παρουσιάζει την ιστορική έκθεση φωτογραφίας “ΔΕΝ ΛΗΣΜΟΝΩ... μία εικόνα χίλιες λέξεις” στο Σπήλι της επαρχίας Αγίου Βασιλείου, Ρεθύμνου. Η έναρξη της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί  στις 4 Αυγούστου 2018 και ώρα 7:30 μ.μ. στο χώρο στάθμευσης του δημαρχείου και η έκθεση θα βρίσκεται στo ισόγειο του δημαρχείου.
Στην έκθεση θα παρουσιαστούν φωτογραφικά ντοκουμέντα, τα οποία απεικονίζουν όλα τα δεινά, τις κακουχίες και τα βασανιστήρια που βίωσε ο περήφανος Κρητικός λαός αλλά και ολόκληρη η Ελλάδα κατά τη διάρκεια της Γερμανικής Κατοχής. Το κοινό θα παρακολουθήσει μια σειρά φωτογραφιών από περιοχές και χωριά όπως το Κοντομαρί, την Καλή Συκιά, τον Κακόπετρο, την Κάνδανο, τη Βιάννο, τα Ανώγεια κ.ά.
Στόχος των διοργανωτών είναι η διατήρηση της ιστορικής μνήμης και πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Επικεντρωνόμαστε στην εξέταση του παρελθόντος το οποίο αποτελεί πηγή άντλησης χρήσιμων συμπερασμάτων για το μέλλον μας.
Η έκθεση θα διαρκέσει έως 20 Αυγούστου 2018. Στα εγκαίνια την Α.Μ.Κ.Ε “ΔΕΝ ΛΗΣΜΟΝΩ” θα εκπροσωπήσει η πρόεδρος της, κα Γλυκερία Γουρνοπάνου.
Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!