Δικηγόροι για την Ειρήνη, τη Δημοκρατία και τη Συνεννόηση στα Βαλκάνια: Τους 41- και από άλλες πόλεις- έφτασαν τα μέλη της Ομάδας



ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ, ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ
Avukatlar, Balkanlar'da barış, demokrasi  ve uzlaşma için çabalıyorlar
АДВОКАТИ ЗА МИРА, ДЕМОКРАЦИЯТА И РАЗБИРАТЕЛСТВОТО НА БАЛКАНИТЕ
Avokat per paqen, per demokracin dhe per marveshjen midis shteteve Ballkane
                                              
LAWYERS FOR PEACE, DEMOCRACY AND UNDERSTANDING IN BALKAN AREA
Τσιμισκή 5, 54625 Θεσσαλονίκη
Κιν.: 6977 221 276, τηλ/φαξ: 2315 530 940
e-mail: m. lamtzidis@gmail.com
                      ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τους  41- και από άλλες πόλεις-  έφτασαν τα μέλη της Ομάδας
Πραγματοποιήθηκε σήμερα, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Βιβλιοθήκης του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης  η δεύτερη συνάντηση της ομάδας «ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ, ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ».
Στην αρχή έγινε απολογισμός των δράσεων της ομάδας, που βασικά περιστράφηκαν γύρω απο το ζήτημα της παράνομης κράτησης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών ως ζήτημα παραβίασης θεμελιωδών αρχών δικαίου , οι οποίες κρίθηκαν όλες θετικές.
Στη συνέχεια, έγινε ενημέρωση ότι στην ομάδα προσχώρησαν άλλοι 4 δικηγόροι , ο πρ. Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Δράμας Θεόφιλος Ξανθόπουλος , η Ταμίας του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης και δημοτική σύμβουλος Δήμου Κομοτηνής  και η Αναστασία Σπυρίδου και Σωτήρης Μαλικέντζος,  ώστε ο συνολικός αριθμός των μελών έφτασε τους 41.
Στη συνέχεια, αποφασίστηκε στο μέλλον να εξεταστεί η δυνατότητα πραγματοποίησης κοινών εκδηλώσεων με δικηγόρους γειτονικών βαλκανικών κρατών
Τέλος, κρίθηκε αναγκαία η έκδοση ανακοίνωσης ενόψει της ΔΕΘ και του αρνητικού κλίματος που επιχειρείται να διαμορφωθεί απο ορισμένους κύκλους , που να αναδεικνύει το χαρακτήρα της Θεσσαλονίκης ως ανοιχτής και φιλόξενης πόλης πρωτεύουσας πόλης των Βαλκανίων.
                Θεσσαλονίκη, 6.9.2018
                Από το Γραφείο Τύπου



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!