Ο Α.Ε.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ Σταυρούπολης ζητά περισσότερες ώρες για προπονήσεις



Καλημέρα σας,

Η Χειροσφαίριση εκπροσωπείται από τον ΑΠΟΛΛΩΝ Σταυρούπολης στον Δήμο Παύλου Μελά. 
Σας έχουμε ζητήσει, πολλές φορές, να δείτε το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε!!!  

Ακαδημίες
                  Γονείς από όλες τις περιοχές του δήμου μας, επικοινωνούν μαζί μας,  ζητώντας μας, πληροφορίες για να φέρουν τα παιδιά τους, στο σύλλογό μας, για να ασχοληθούν με το άθλημα της χειροσφαίρισης. 
                  Ακούγοντας το :  "Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή στις 14:30", χαμογελούν και μας λένε : "το παιδί μου είναι στο ολοήμερο" ή "θα είμαι ακόμη στη δουλειά αυτή την ώρα" και πολλές άλλες βάσιμες και απόλυτα δικαιολογημένες απαντήσεις.
                 Είμαστε η μοναδική ακαδημία, που δεν έχει πρωϊνές ώρες προπόνησης τα Σαββατοκύριακα, σε κλειστό γυμναστήριο.
                 Πολλοί γονείς μας ρωτάνε πότε θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις χειροσφαίρισης και στις άλλες περιοχές του Δήμου Παύλου Μελά (Ευκαρπία, Πολίχνη) και τους ζητάμε να επικοινωνήσουμε μετά από ένα μήνα περίπου, περιμένοντας τις παραχωρήσεις και στα σχολικά γυμναστήρια.


Ανδρικό - Γυναικείο
                 Τα "μεγάλα" μας τμήματα που έχουν ώς στόχο την άνοδο φέτος στην Α1 Γυναικών και στην Α2 Ανδρών (έχουν μόνο μία ώρα προπόνησης, σε ώρα που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε, αυτή της Πέμπτης στις 22:00. Βέβαια και αυτή η προπόνηση γίνεται ταυτόχρονα για τα δύο τμήματα, με όλες τις δυσκολίες που αυτό συνεπάγεται.
                 Η επόμενη βραδινή ώρα που μας δόθηκε είναι σε ημέρα που ποτέ δεν θέλαμε (Δευτέρα). Την πήραμε όμως, ώστε να καταφέρουμε, να έχουμε όσο γίνεται καλύτερη προετοιμασία, για τους αθλητές και τις αθλήτριές μας. Η προπόνηση μετά από αγώνα χρησιμοποιείται μόνο από ομάδες, που έχουν 5 φορές προπόνηση την εβδομάδα.    
                 Η προπονητική ώρα της Δευτέρα θεωρητικά ξεκινά στις 22:30 και είναι μετά από αγώνα καλαθοσφαίρισης. Χθες (24/9) ο αγώνας είχε καθυστέρηση και αθλητές και αθλήτριες των δυο τμημάτων μας, περίμεναν υπομονετικά, από τις 22:10 που βρέθηκαν στο γήπεδο, μέχρι και τις 22:50 που ξεκίνησε η προπόνηση.
                 Τα τμήματα αυτά αποτελούνται από φοιτητές/-τριες και εργαζόμενους /-ες και φυσικά δεν μείναμε περισσότερο από τις 24:00.

Beach-Handball
                 Το καλοκαίρι που πέρασε πανηγυρίσαμε την τεράστια επιτυχία του ανδρικού μας τμήματος, με την κατάκτηση της 2η θέσης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ΑΝΔΡΩΝ. Μάλιστα η ήττα προήλθε μετά από ισοπαλία στον τελικό και στην διαδικασία shoot out (πέναλτυ). 

Αιτήματα
Παρακαλούμε να μας παραχωρηθούν ώρες προπόνησης για το τμήμα beach handball, στο προπονητήριο beach volley που υπάρχει στην Πολίχνη ή να μας προτείνετε άλλο σημείο σε οποιοδήποτε σημείο του Δήμου μας, ώστε να μην αναγκάζονται τα τμήματα ανδρών και γυναικών να ταξιδεύουν στο προπονητήριο της Μίκρας. 
 
Παρακαλούμε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις (ίσως με μετακίνηση συλλόγων καλαθοσφαίρισης που έχουν μόνο ανδρικά τμήματα και σε άλλα γυμναστήρια), ώστε να έχουμε περισσότερες και καλύτερες ώρες προπόνησης για όλα τα τμήματά μας, που κάθε χρόνο, παρά τις δυσκολίες, φέρνουν μεγάλες διακρίσεις στην πόλη μας.

Περιμένουμε να ανοίξει η πόρτα για την Χειροσφαίριση στα ΔΑΚ της Ευκαρπίας και της Πολίχνης, ώστε να μπορέσουμε να  χωρέσουμε αγώνες τμημάτων μας, που δεν χωρούν μετά τις 20:00 στο ΔΑΚ Σταυρούπολης, τα Σαββατοκύριακα και να μην παίζουμε τους εντός έδρας αγώνες μας στην Μίκρα, ενώ παράλληλα θα μπορέσουμε να έχουμε επιπλέον προπονήσεις για τα τμήματά μας, που πρωταγωνιστούν σε όλες τις κατηγορίες.

Μετά από έγκρισή σας, σε όλες τις εγκαταστάσεις (ΔΑΚ Πολίχνης, ΔΑΚ Ευκαρπίας,γήπεδο beach handball) μπορούμε σε συνεργασία με ΟΧΕ - ΕΣΧΘ να τοποθετήσουμε εστίες.

Ενδεικτικά σας αναφέρουμε την επιχορήγηση με 20.000€ των τμημάτων χειροσφαίρισης συλλόγου χειροσφαίρισης από τον Δήμο στον οποίο λειτουργεί. 
Ο ΑΠΟΛΛΩΝ Σταυρούπολης καλείται να είναι ισάξιος αντίπαλος με αυτές τις ομάδες, αλλά και με άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις συλλόγων σε όλη την Ελλάδα όπου ολόκληρα γυμναστήρια έχουν δοθεί για το άθλημα της Χειροσφαίρισης.

Ελπίζουμε να κατανοήσετε το τεράστιο πρόβλήμα και να σταθείτε αρωγοί στην προσπάθεία για να φέρουμε περισσότερες διακρίσεις στην πόλη μας!!!
 
Τακίρης Αστέριος
Γενικός Αρχηγός ΑΠΟΛΛΩΝ Σταυρούπολης 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!