Θεατρική παράσταση "Του έρωτα και της ζωής" στο δήμο Καλαμαριάς

                                                                    
  Καλαμαριά 27/09/2018
Δελτίο Τύπου

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
Η Θεατρική ομάδα του Συλλόγου Γυναικών Με Καρκίνο Μαστού " Άλμα Ζωής" Ν.Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης, Δημόσιας Υγείας και Ισότητας των Δύο φύλων, παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση με τίτλο: "Του έρωτα και της ζωής". Η παράσταση αποτελείται από 9 μονόπρακτους μονολόγους, τους οποίους δίδαξε, επιμελήθηκε και σκηνοθέτησε η κ. Ευαγγελία Παπαθανασίου.
Σκοπός της συνδιοργάνωσης είναι η ενίσχυση της δομής του Κοινωνικού Φαρμακείου με τη συλλογή φαρμάκων κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.
Το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Καλαμαριάς έχει ως αντικείμενο την προαγωγή της πρόσβασης των ευπαθών ομάδων σε υπηρεσίες υγείας, πρόνοιας και κοινωνικής φροντίδας. Η συγκεκριμένη Πράξη έχει ενταχθεί  στο Ε.Π. Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας 2014-2020 και συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς «Οδού Χηλής» την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 20:30. 
Είσοδος Ελεύθερη 
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ευαγγελία Παπαθανασίου
ΜΟΥΣΙΚΗ: Όλη η ομάδα
ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: Αννίκα Καλαϊτζίδου
ΦΩΤΑ - ΗΧΟΣ: Κατερίνα Μπατγίδου


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!