Ολοήμερο βιωματικό σεμινάριο "Από την οικολογική κρίση και την ψυχολογική ρύπανση, στην επανασύνδεση με τη ζωή".

Ένα ενδιαφέρον βιωματικό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Οκτωβρίου, στον χώρο της νεανικής ομάδας Youthfully Yours, με τον περίεργο τίτλο "Από την οικολογική κρίση και την ψυχολογική ρύπανση, στην επανασύνδεση με τη ζωή" και εισηγητές τους Γιώργο Μπλιώνη, Αφροδίτη Μηλοβιανού και Άννα Φιλίππου. 

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, "Η σύγχρονη οικολογική κρίση έχει σαφείς κοινωνικές, οικονομικές και πολιτικές αιτίες. Ωστόσο, ένα επίπεδο που δεν προσεγγίζεται συχνά είναι το ατομικό – ψυχολογικό επίπεδο. Και αυτό μπορεί να συμβάλλει στην αναποτελεσματικότητα των πρωτοβουλιών περιβαλλοντικής προστασίας ή στην ανεπάρκεια της αντιμετώπισης των διενέξεων που δημιουργούνται ακόμη και σε συλλογικότητες που αγωνίζονται για την ειρήνη και την οικολογία. Στο σεμινάριο θα ασχοληθούμε με τις μικρές καθημερινές «αρνητικότητες» και τις μικρές «συρράξεις» ή την «ψυχολογική ρύπανση» που μπορεί να προκαλέσουν. Και βέβαια, θα περάσουμε και στην άλλη μεριά! Θα δούμε πώς μπορούμε να είμαστε πιο συνειδητοί, πως μπορούμε να χρησιμοποιούμε διαφορετικά πρότυπα αντιδράσεων, πως μπορούμε να οικοδομήσουμε σχέσεις και συλλογικότητες με ειρήνη, επικοινωνία και συμφιλίωση με τη φύση".

Το σεμινάριο απευθύνεται σε άτομα που ενδιαφέρονται για προσωπική ανάπτυξη, ψυχολογική ενδυνάμωση, αυτογνωσία, καλύτερη επικοινωνία, αναβάθμιση ομαδικότητας και αναστοχασμό της σχέσης τους με τη φύση.

Για περισσότερες πληροφορίες: 
Ή τηλεφωνικά:
Youthfully Yours, 6974066486


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!