ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης: Συνδιοργανωτές εκδήλωσης η ΝΔ και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Θεσσαλονίκη 7/9/2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνδιοργανωτές εκδήλωσης η ΝΔ και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Με έκπληξη πληροφορούμαστε πως την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου θα εγκαινιαστεί στο Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, το πρόγραμμα «Πλοηγούμαι με ασφάλεια στο διαδίκτυο», που απευθύνεται σε γονείς και μαθητές. Και η έκπληξή μας δεν έχει να κάνει με αυτό καθαυτό το πρόγραμμα όσο με το γεγονός πως συνδιοργανώνεται από το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και τον Τομέα Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης της Νέας Δημοκρατίας! Μάλιστα την εκδήλωση θα χαιρετήσουν ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας και η τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής της ΝΔ, Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου!
Εύλογα προκύπτει το ερώτημα, προς τον περιφερειάρχη: είναι συμβατή με το ρόλο της περιφέρειας, η συνδιοργάνωση μια τέτοιας εκδήλωσης η οποία έχει καθαρά κομματικό χαρακτήρα; Κι ακόμη, είναι ή δεν είναι η Περιφέρεια ένας θεσμός ανεξάρτητος από κόμματα; Και τέλος, ποιος χρηματοδοτεί αυτήν την κομματική εκδήλωση;
Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης επισημαίνει τη ασυμβατότητα μια τέτοιας συνδιοργάνωσης και πως παραβιάζει την αρχή της ανεξαρτησίας των κρατικών θεσμών από τα πολιτικά κόμματα.

Το γραφείο Τύπου
ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!