Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εναρκτήρια συγκέντρωση της δημοτικής παράταξης “Αλλάζω την πόλη μου”.


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εναρκτήρια συγκέντρωση της δημοτικής παράταξης “Αλλάζω την πόλη μου”.
Δυναμικό ξεκίνημα του υποψηφίου Δημάρχου Δήμου Παύλου Μελά Δημήτρη Δεληγιάννη πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Οκτωβρίου στην Ευκαρπία. Ο υποψήφιος δήμαρχος κατήγγειλε την αναχρονιστική λειτουργία του Δήμου και την καιροσκοπική αντίληψη της νυν διοίκησης και των λοιπών παρατάξεων και παρουσίασε το όραμα και τις βασικές θέσεις και αρχές της παράταξής του. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε:
·         στην ανάγκη αναβάθμισης της παιδείας, του πολιτισμού και του αθλητισμού,
·         στην πεποίθησή του ότι ο δημότης πρέπει να γνωρίζει για να μπορεί να αποφασίζει,
·         στη στήριξη και φροντίδα όλων των πολιτών με προτεραιότητα τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες,
·        
στο σχεδιασμό με σκοπό την ανάπτυξη μέσω της ανάδειξης και αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του Δήμου (πρώην στρατόπεδα, περιαστική ζώνη, πολιτιστικοί χώροι), αλλά και στην αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών,
·         στη βελτίωση της ποιότητας ζωής, το πράσινο και την καθαρή πόλη.
Την εκδήλωση χαιρέτησε και προλόγισε ο πρώην Δήμαρχος του Δήμου Παύλου Μελά Διαμαντής Παπαδόπουλος, τονίζοντας την ανάγκη συστράτευσης και στήριξης στο πρόσωπο του κ. Δεληγιάννη όλων των υγιών, προοδευτικών, δημοκρατικών δυνάμεων.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με το ΚΙΝ.ΑΛ. Χ. Παπαστεργίου, οι κύριοι Δ. Ασλανίδης και Ι. Τζημίκας υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με τον Α. Τζιτζικώστα και οι πρώην αντιδήμαρχοι Π. Δαμάσκος, Α. Φραγκοπούλου, Γ. Μαγειρόπουλους, Ν. Παυλίδης, Μ. Σαββίδου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Παύλου Μελά Ι. Σακαβάρας, καθώς και οι πολιτευτές Κ. Χαριτωνίδης  και Χ. Μακρίδης.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!