«Η ώρα της σύνταξης ή η σύνταξη στην ώρα της; » την Τετάρτη 14/11/2018 στο Δήμο Παύλου Μελά

Η ώρα της σύνταξης ή η σύνταξη στην ώρα της;
Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Παύλου Μελά και το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ, σε μια κοινή  προσπάθεια να ανταποκριθούν στην ανάγκη στοχευμένης πληροφόρησης και συμβουλευτικής εργαζομένων και ανέργων, διοργανώνουν εκδήλωση νομικής πληροφόρησης για το ισχύον ασφαλιστικό και συνταξιοδοτικό πλαίσιο, με θέμα:
«Το ισχύον ασφαλιστικό και συνταξιοδοτικό πλαίσιο»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018 και ώρες 17:00 – 21:00, στον 3o όροφο του Κέντρου Πολιτισμού «Χρήστος Τσακίρης», Λαγκαδά 221, Σταυρούπολη. Η πρόσβαση είναι εύκολη και με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (αστική συγκοινωνία του ΟΑΣΘ, δρομολόγια 27, 38, 56).

H Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Χαρά Αμανατίδου και το Τμήμα Υγείας, Κοινωνικών και Προνοιακών θεμάτωνκαλούν τις/τους ενδιαφερόμενες/-ους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Παύλου Μελά και στα τηλέφωνα 2310 020167, 2310 020197

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας!
Η είσοδος είναι ελεύθερη.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!