Ανανεωτική Κίνηση Πολιτών δήμου Παύλου Μελά: Αναδεικνύοντας τα προβλήματα - διεκδικώντας το αύριο

Τι πρέπει γίνει στην  περίπτωση μίας έντονης βροχόπτωσης, ώστε η Δυτική Θεσσαλονίκη και ιδιαίτερα ο Δήμος Παύλου Μελά, να μη γίνει μια νέα «Μάνδρα»;

Το ζήτημα θα τεθεί με το ξεκίνημα του διαλόγου, που  θα πραγματοποιήσει η Ανανεωτική Κίνηση Πολιτών Δήμου Μελά, προκειμένου να  διεκδικήσει ένα καλύτερο αύριο για τον κάθε συνδημότη ανεξαρτήτως ηλικίας μέσα από την ανάδειξη των προβλημάτων.

Ο επικεφαλής Αριστείδης Ιακωβίδης και  o Σάββας Σερασίδης δίνουν το σάλπισμα  καλώντας όλους τους δημότες του Δήμου Παύλου Μελά στην εκδήλωση έναρξης του διαλόγου με τους πολίτες, που θα γίνει στις 7.30 το απόγευμα  της Δευτέρας 19 Νοεμβρίου 2018 στο Δημοτικό Θέατρο Σταυρούπολης «Χρήστος Τσακίρης».

Ομιλητές θα είναι ο καθηγητής της Πολυτεχνικής Σχολής  του Α.Π.Θ και πρόεδρος της «ΑΤΤΙΚΟΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΕ» κ. Γιάννης Μυλόπουλος και η Αντιπρόεδρος της Ε.Υ.Α.Θ. – δικηγόρος κα Στέλλα Βαλάνη , οι οποίοι θα αναφερθούν στον αντιπλημμυρικό κίνδυνο της Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Γιατί, η Ανανεωτική Κίνηση Πολιτών Δήμου Παύλου Μελά  «με λογισμό και  με όνειρο» θέλει να  χτίσει  μια Νέα, Λειτουργική και Ανθρώπινη πόλη!


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!