Ενημερωτική Εκδήλωση για την πρόληψη και αγωγή της στοματικής υγείας στην προσχολική ηλικία στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου


21/11/2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ενημερωτική Εκδήλωση για την πρόληψη και αγωγή της στοματικής υγείας στην προσχολική ηλικία

“Πότε πρέπει να επισκεφτώ τον οδοντίατρο και πώς θα βουρτσίσω τα δόντια του παιδιού; Γιατί χαλάνε τα δόντια των παιδιών και πώς μπορώ να το προλάβω; Τι να κάνω αν το παιδί χτυπήσει το δόντι του; Το παιδί μου φοβάται τον οδοντίατρο! Πώς να το βοηθήσω;”
Απαντήσεις σε μια σειρά από κρίσιμα ερωτήματα που αφορούν στη στοματική υγεία και στη φροντίδα των δοντιών των παιδιών προσχολικής ηλικίας θα δώσει η ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνει το Δημοτικό Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου σε συνεργασία με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου στις 18.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου (Μ. Αλεξάνδρου 57).
Πρόκειται για ακόμη μια δράση αγωγής υγείας που αναπτύσσει το Νομικό Πρόσωπο των Παιδικών Σταθμών του  Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, η οποία πραγματοποιείται στο πλαίσιο του μήνα στοματικής υγείας, με σκοπό το μήνυμα της πρόληψης και της σωστής φροντίδας των δοντιών να φτάσει  σε όλους.
Τις κεντρικές θεματικές θα αναπτύξουν στις ομιλίες τους οι κ.κ. Διονυσία Δημητράκη, οδοντίατρος ΑΠΘ, μετεκπαιδευθείσα στην Παιδοδοντιατρική ΑΠΘ και η Δήμητρα  Τσιάντου, οδοντίατρος ΑΠΘ, μετεκπαιδευθείσα στην Παιδοδοντιατρική ΑΠΘ, ενώ θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με το κοινό.
Η είσοδος είναι ελεύθερη. 



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!