Θ. Καράογλου: Σύγχρονη κερκοπορτα η συμφωνία των Πρεσπών


Θεσσαλονίκη, 23 Ιανουαρίου 2019


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ: «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ»

Ως «σύγχρονη κερκόπορτα» που θα ανοίξει πληγές στο σώμα του ελληνισμού, οι οποίες θα… αιμορραγούν ασταμάτητα τις επόμενες δεκαετίες περιέγραψε ο κ. Θεόδωρος Καράογλου τη Συμφωνία των Πρεσπών, καλώντας από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής όσους τάσσονται υπέρ της κύρωσης «να μην γίνουν συνένοχοι σε ένα εθνικό έγκλημα με απρόβλεπτες συνέπειες για την πατρίδα μας».
«Η ιστορία της Μακεδονίας ούτε μοιράζεται, ούτε χαρίζεται. Η Μακεδονία δεν είναι… εμπόρευμα για να την ξεπουλήσετε» ανέφερε χαρακτηριστικά. Τόνισε μάλιστα πως η Συμφωνία των Πρεσπών είναι η χειρότερη δυνατή λύση για το Σκοπιανό ζήτημα. «Όσοι την υπερψηφίσετε συνυπογράφετε μια λεόντεια και ετεροβαρή συνθηκολόγηση της πατρίδας μας. Γιατί περί αυτού πρόκειται, περί εθνικής αυτοχειρίας» πρόσθεσε ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας.
Τέλος, κάλεσε τους βουλευτές της πλειοψηφίας να αναμετρηθούν με τη συνείδησή τους, βάζοντας το εθνικό συμφέρον πάνω από το ατομικό.
«Η Μακεδονία είναι μια και ελληνική. Έχει ψυχή, έχει αγώνες και εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς που θυσιάστηκαν για την απελευθέρωσή της. Μην την προδίδετε! Σεβαστείτε την, όπως σεβαστείτε τους εαυτούς σας, αλλά και τον όρκο που δώσατε στο ελληνικό κοινοβούλιο. Σε αυτό το εθνικό έγκλημα η ΝΔ δεν μπορεί να συναινέσει. Δεν το επιτρέπουν οι αρχές και οι αξίες όσων αποτελούμε την κοινοβουλευτική της ομάδα» σημείωσε χαρακτηριστικά.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!