Επίθεση με μολότοφ στο σπίτι της Θεοδώρας Τζάκρη


Ο κ. Φάμελλος, αφού καταδίκασε εκ μέρους της κυβέρνησης, απερίφραστα τα γεγονότα, κάλεσε την Νέα Δημοκρατία να πάρει θέση και όλες τις πολιτικές δυνάμεις να προβούν σε δηλώσεις καταδίκης.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, οι δράστες πέταξαν μολότοφ στο σπίτι της κ. Τζάκρη στα Γιαννιτσά. Οι βόμβες έπεσαν στο μπαλκόνι που πήρε φωτιά, προκαλώντας υλικές ζημιές, ενώ εντός της οικίας βρίσκονταν ο σύζυγος της βουλευτίνας και οι γονείς του συζύγου της.

Ως «δολοφονική» χαρακτήρισε την επίθεση στο σπίτι της, η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας Θεοδώρα Τζάκρη, με δήλωσή της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ. Παράλληλα, κάλεσε τις δυνάμεις της Δημοκρατίας, της προόδου και της ομαλότητας «να υψώσουν αδιαπέραστο τείχος απέναντι στη φασιστική απειλή» και να καταδικάσουν και να απομονώσουν «τους φορείς αυτών των αποκρουστικών ιδεών και πράξεων».

Το περιστατικό καταδίκασε με σφοδρότητα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπας, μέσω των social media.
Στην αρχή ήταν η στοχοποίηση βουλευτών με απειλητικά μηνύματα. Μετά με αφίσες. Ακολούθησαν τα τάγματα εφόδου στο κοινοβούλιο. Για να καταλήξουμε στους εμπρησμούς σπιτιών των βουλευτών. Όσοι κάνουν πως δε βλέπουν, δεν ακούνε, δεν καταλαβαίνουν φέρουν τεράστια ευθύνη.
— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) 23 Ιανουαρίου 2019
Το αυγό του φιδιού έχει σπάσει και απειλεί τη Δημοκρατία μας. Το ελάχιστο που αναμένω από τον Κ. Μητσοτάκη & όλα τα κόμματα είναι αυτή τη φορά να καταδικάσουν χωρίς μισόλογα. Να ξέρουν όλοι: Η απόπειρα εκφοβισμού δε θα περάσει. Η Δημοκρατία στο τόπο μας είναι δυνατή και θα νικήσει
— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) 23 Ιανουαρίου 2019

Την επίθεση καταδίκασε και ο ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για εγκληματική πράξη και χαρακτηρίζοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως «ηθικό αυτουργό».


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!