Κ. Πατσαλάς: "οι δημοτικές παρατάξεις οφείλουν να σεβαστούν τις επιθυμίες των τοπικών κοινωνιών και να λειτουργήσουν σε σχέση με αυτές στο επίπεδο των προβλημάτων – λύσεων και όχι στη λογική των εκλογικών δεξαμενών".


Μία σημαντική αλλά εξίσου ξεκάθαρη τοποθέτηση έκανε χθες ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας του Δρυμού  Κωνσταντίνος Πατσαλάς, τονίζοντας τον ρόλο που πρέπει να διαδραματίζουν οι τοπικές κοινωνίες αλλά και την σχέση που πρέπει να έχουν με τις δημοτικές παρατάξεις. 
Συγκεκριμένα σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει οτι κατά την κοπή της πίτας στο ΚΑΠΗ Δρυμού:

"Στην χθεσινή κοπή πίτας του ΚΑΠΗ Δρυμού είχαμε την ευκαιρία να πούμε τις ευχές μας για τη νέα χρονιά αλλά και να στείλουμε το μήνυμα της επόμενης ημέρας.
Σύντομα θα είμαστε σε θέση να πούμε παραπάνω πράματα για το πως θα πορευτούμε, ωστόσο τονίζουμε και είμαστε κάθετοι ως προς αυτό: "οι δημοτικές παρατάξεις οφείλουν να σεβαστούν τις επιθυμίες των τοπικών κοινωνιών και να λειτουργήσουν σε σχέση με αυτές στο επίπεδο των προβλημάτων – λύσεων και όχι στη λογική των εκλογικών δεξαμενών". 
Εμείς από τη μεριά μας, για αυτά που πρέπει να γίνουν στον τόπο διαμορφώνουμε τη δική μας ανεξάρτητη πρόταση που εστιάζει στην τοπική ανάπτυξη, τη συνεργασία και την αποτελεσματική εκπροσώπηση με άξονα τη νέα γενιά.
Καλή Χρονιά!"


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!