Εκδήλωση παρουσίασης της νέας παράταξης για το δήμο Νεάπολης - Συκεών με επικεφαλής τον Λάζαρο Ωραιόπουλο


Εκδήλωση παρουσίασης της νέας παράταξης για το δήμο Νεάπολης - Συκεών


Εκδήλωση στην οποία θα παρουσιαστεί η ιδρυτική διακήρυξη της νέας παράταξης που θα διεκδικήσει το δήμο Νεάπολης – Συκεών με επικεφαλής τον Λάζαρο Ωραιόπουλο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019, στις 7 μ.μ., στο δημοτικό θέατρο Συκεών (Πολιτιστικό Κέντρο) στην οδό Μεγάρου 16, στις Συκιές.

Με το σύνθημα «Ενώνουμε, συνθέτουμε, οραματιζόμαστε, γυρνάμε σελίδα και αλλάζουμε την πόλη» απευθύνεται ανοιχτό κάλεσμα προς τους δημότες και κατοίκους του δήμου Νεάπολης – Συκεών, να παραβρεθούν στην εκδήλωση και στην ιδρυτική συνέλευση της νέας δημοτικής παράταξης, μιας παράταξης που μόνο στόχο έχει την άσκηση της βέλτιστης πολιτικής για το δήμο και τους συνδημότες, κάνοντας ένα βήμα μπροστά και με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, να επιτευχθεί  μέσα από τη σύνθεση και τη συμπόρευση το καλύτερο δυνατό για το δήμο Νεάπολης – Συκεών.




Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!