H πρωτοχρονιάτικη πίτα των… πρωταγωνιστών


Ωραιόκαστρο, 14.01.2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: H πρωτοχρονιάτικη πίτα των… πρωταγωνιστών


            «Το 2019 θα είναι η χρονιά μας. Θα είναι η χρονιά της Καλλιθέας, της Μυγδονίας και του Ωραιοκάστρου». Αυτό είναι το μήνυμα που έστειλαν οι «Πρωταγωνιστές Ξανά» με υποψήφιο δήμαρχο Ωραιοκάστρου τον Παντελή Τσακίρη κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδυασμού.
            Αυτή η εναρκτήρια εκδήλωση για την καινούρια χρονιά πραγματοποιήθηκε χτες (Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2019) στο πολιτικό γραφείο της παράταξης, στη συμβολή της λεωφόρου Δημοκρατίας με την οδό 25ης Μαρτίου.
            Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν δύο εν ενεργεία αιρετοί στην αυτοδιοίκηση, ο δημοτικός σύμβουλος Ωραιοκάστρου Δημήτρης Καρασαββίδης και ο περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας Αντώνης Μπάμιατζης, καθώς ο επικεφαλής της παράταξης Παντελής Τσακίρης έπεσε θύμα ίωσης, που δυστυχώς δεν του επέτρεψε να παραστεί στην εκδήλωση.
            Η συμμετοχή των στελεχών της παράταξης υπήρξε παρ΄όλα αυτά καθολική και δυναμική, ενώ τυχερός αναδείχθηκε ένας από τους νέους του συνδυασμού, ο Ιορδάνης Χριστοδουλίδης.






Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!