Καλαμαριά: Κινήσεις για δημιουργία ενεργειακής κοινότητας


Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ
Καλαμαριά: Κινήσεις για δημιουργία ενεργειακής κοινότητας
Θα συναντηθούν στην Καλαμαριά το Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου , στις 12 η ώρα στο Καφέ «ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ» η “Επιτροπή Καλαμαριάς για τις Ενεργειακές Κοινότητες”  με εκπροσώπους του νέου ΙΝΚΑ.
Σκοπός της συνάντησης είναι ο συντονισμός των προσπαθειών για συνέχιση της ενημέρωσης του κοινού για τα πλεονεκτήματαΕπιτροπή Καλαμαριάς για τις Ενεργειακές Κοινότητες”   του θεσμού των «Ενεργειακών Κοινοτήτων» και η δημιουργία Ενεργειακής Κοινότητας στα όρια του Δήμου Καλαμαριάς.
Στην πρωτοβουλία μετέχουν ο Νικόλαος  Μήττας, Πρόεδρος του νέου ΙΝΚΑ, ο Μανόλης Λαμτζίδης, Αντιπρόδρος Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς και ο Στέφανος Καργάκης , Πρόεδρος του Μορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου «Μπουμπουλίνα».
Μέχρι στιγμής από την τελευταία εκδήλωση έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για περισσότερη ενημέρωση και ενεργή συμμετοχή περίπου 30 άτομα.
                           Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2019
                           Από το Γραφείο Τύπου



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!