Μπουτάρης: Μόνο πρόοδος δεν θεωρείται η διάλυση του Διεθνούς Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης


Την αντίθεση του στη συνένωση του Διεθνούς Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης με τα ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, Κεντρικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, από την οποία θα προκύψει το νέο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας, εκφράζει με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης.

«Μόνο πρόοδος δεν μπορεί να θεωρηθεί, η διάλυση του Διεθνούς Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ενός καταξιωμένου διεθνώς ιδρύματος, προσθέτοντας τμήματα σπουδών ΤΕΙ της Κεντρικής Μακεδονίας!» , επισημαίνει στην ανάρτηση το ο κ. Μπουτάρης.
«Η εξίσωση μεταπτυχιακών σπουδών στην αγγλική με εκείνες Τμημάτων Τεχνολογικής Εκπαίδευσης αδικεί τους φοιτητές και τη μετέπειτα πορεία τους. Η Θεσσαλονίκη μπορεί να διεκδικήσει ηγετικό ρόλο σπουδών στη ΝΑ Ευρώπη αλλά με αυτές τις πρακτικές μάλλον θα αργήσει να το καταφέρει» προσθέτει.

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!