Στη Σίνδο και στα Κουφάλια ο Σάββας Αναστασιάδης για την παρουσίαση του βιβλίου του. Εισερχόμενα x

Στη Σίνδο και στα Κουφάλια ο Σάββας Αναστασιάδης για την παρουσίαση του βιβλίου του.


Πρόκειται για ένα πόνημα βασισμένο στις θέσεις, τη στάση και την κοινοβουλευτική δραστηριότητα του Σάββα Αναστασιάδη γύρω από σημαντικά Εθνικά θέματα.
Ο  βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας γνωρίζοντας ότι  η πραγ­ματική πολιτική είναι ταυτόσημη με την αλήθεια, είναι χρέος, όραμα και ευθύνη, στο βιβλίο αυτό αποκαλύπτει  όλο το παρασκήνιο  που κρύβουν οι μάχες που έδωσε και τις κέρδισε, με πραγματικά γεγονότα. Παραθέτει τις πρωτοβουλίες του για την απέλαση του Γενικού Προξένου της Τουρκίας στην Κομοτηνή, την τροπολογία για τους ιεροδιδασκάλους της Θράκης, πώς αποτράπηκε η ντε φάκτο κατάργηση της αναγνώρισης της Γενοκτονίας, παρεμβάσεις για την εκλογική του περιφέρεια κ.α.
 «….αν το 2014 δεν βρισκόμουν στη βουλή και δεν αντιδρούσα, αν δεν άντεχα στις πιέσεις, σήμερα 100 χρόνια μετά δεν θα μπορούσαμε να μιλάμε για γενοκτονία. Θα είχε καταργηθεί» σηµειώνει ο ίδιος.ch

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

Το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου στις 18:30, ο βουλευτής ΝΔ  Σάββας Αναστασιάδης θα παρουσιάσει το βιβλίο του «με  Αίσθημα Ευθύνης» στο Συνεδριακό Κέντρο Σίνδου.
 Για το βιβλίο που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις «Ινφογνώμων» θα μιλήσει ο  Στρατηγός Ε.Α. κ. Γιάννης Ζούκας, ενώ την εκδήλωση θα χαιρετήσει ο Δήμαρχος Δέλτα κ. Μίμης ΦωτόπουλοςΤην συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος κ.Παντελής Σαββίδης.

Τη Δευτέρα  25 Φεβρουαρίου στις 18:30, ο Σάββας Αναστασιάδης  θα παρουσιάσει το βιβλίο του «με  Αίσθημα Ευθύνης» στο Πνευματικό Κέντρο Κουφαλίων “Κ.Χατζάκος” .
Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο επίκουρος καθηγητής Δημοσίου Διεθνούς Δικαίου του ΑΠΘ κ. Μίλτος Σαρηγιαννίδης καιο  Στρατηγός Ε.Α. κ. Γιάννης Ζούκας, ενώ την εκδήλωση θα χαιρετήσει ο Δήμαρχος Χαλκηδόνας κ.Ιωάννης Τσουκνιδάς.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!