Ο Ανέστης Πολυχρονίδης επισκέφθηκε τον ξενώνα της ΑΡΣΙΣ Την Πέμπτη (21/2) «Μιλήστε με τον Ανέστη» στον Μονόλοφο και την Παρασκευή (22/2) στον Πεντάλοφο



Ωραιόκαστρο 20-02- 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Ανέστης Πολυχρονίδης επισκέφθηκε τον ξενώνα της ΑΡΣΙΣ
Την Πέμπτη (21/2) «Μιλήστε με τον Ανέστη» στον Μονόλοφο και την Παρασκευή (22/2) στον Πεντάλοφο

Με επίσκεψη σε μια δομή στην οποία επιτελείται ιδιαίτερα αξιόλογο κοινωνικό έργο ο υποψήφιος δήμαρχος, Ωραιοκάστρου Ανέστης Πολυχρονίδης τίμησε τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Κοινωνικής Δικαιοσύνης. Συγκεκριμένα, το πρωί της Τετάρτης (20/2), επισκέφθηκε τον ξενώνα προσωρινής φιλοξενίας παιδιών και εφήβων σε κίνδυνο της «ΑΡΣΙΣ» στο Ωραιόκαστρο συνοδευόμενος από τρεις υποψήφιες δημοτικές συμβούλους με τη «Συνεργασία Τώρα», τη Βάσω Μαντά, την Άννα Μιχαλάκη –Νόττα και τη Φρειδερίκη Παπαϊωάννου,   
Στο «Σπίτι της ΑΡΣΙΣ» ο Ανέστης Πολυχρονίδης συναντήθηκε με την υπεύθυνη, Μαριάννα Κολοβού η οποία ενημέρωσε για τη λειτουργία της δομής και για τα προβλήματα που υπάρχουν όπως ο ελλιπής φωτισμός στον δρόμο, τα αδέσποτα  αλλά και η κατάσταση των εγκαταλελειμμένων κτιρίων στον χώρο της Παιδόπολης τα οποία έχουν υποστεί καθίζηση και αποτελούν πόλο έλξης για παραβατικά άτομα που δεν θα έπρεπε να έρχονται σε επαφή με τα μικρά και ευάλωτα παιδιά και όχι μόνο.
Η κυρία Κολοβού επισήμανε ακόμη ότι το έργο της δομής είναι άγνωστο στο ευρύ κοινό, ωστόσο, μέσω του Ανέστη Πολυχρονίδη, ευχαρίστησε τους συλλόγους, τους καταστηματάρχες και τους πολίτες του Ωραιοκάστρου οι οποίοι όλα αυτά τα χρόνια δείχνουν την αλληλεγγύη τους και στηρίζουν το έργο της δομής.
«Η κοινωνική πολιτική είναι στον ‘’πυρήνα’’ του προγράμματός μας», επισήμανε ο Ανέστης Πολυχρονίδης προσθέτοντας πως «πιστοί στις αρχές της κοινωνικής δικαιοσύνης –που είναι προϋπόθεση για την ισότητα των πολιτών- θα είμαστε κοντά στις ευάλωτες ομάδες του τόπου μας. Μέλημά μας θα είναι τα προβλήματα όλων χωρίς αποκλεισμούς και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για τη μείωση των επιπτώσεων της ανεργίας και της φτώχειας που έχουν χτυπήσει την πόρτα χιλιάδων οικογενειών λόγω της κρίσης».
«Μιλήστε με τον Ανέστη» σε Μονόλοφο και Πεντάλοφο
Επίσης, με κεντρικό σύνθημα «Είμαστε εδώ για να σας ακούσουμε» ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Ανέστης Πολυχρονίδης και τα στελέχη της δημοτικής παράταξης «Συνεργασία Τώρα» συνεχίζουν τις ανοιχτές συζητήσεις σε όλες τις κοινότητες και σε όλους τους οικισμούς του διευρυμένου δήμου.
Οι επόμενες ανοιχτές συζητήσεις «Με τον Ανέστη» θα πραγματοποιηθούν στον Μονόλοφο (Πνευματικό Κέντρο), την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου στις 6.30 το απόγευμα και στον Πεντάλοφο (αίθουσα Αγροτικού Συνεταιρισμού), την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019, στις 8 το βράδυ.
Οι πολίτες του Μονόλοφου και του Πενταλόφου θα έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν για τα προβλήματα που τους απασχολούν. Οι απόψεις και οι προτάσεις τους, θα αποτελέσουν τη βάση στο πρόγραμμα δράσης –master plan «Δ. Ωραιοκάστρου 2019-2023» της δημοτικής παράταξης «Συνεργασία Τώρα» η οποία, με επικεφαλής τον Ανέστη Πολυχρονίδη, διεκδικεί την ψήφο των δημοτών στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019.
Θα ακολουθήσει δεύτερος κύκλος συναντήσεων όπου ο Ανέστης Πολυχρονίδης θα δεσμευτεί με συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα και πηγές χρηματοδότησης για την επίλυση των προβλημάτων που θα έχουν ήδη τεθεί υπόψη του από τους δημότες.
Με την παράκληση να δημοσιευθεί
 (Για επικοινωνία: Ανέστης Πολυχρονίδης, τηλ. 6977 355 230)


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!