Η Δέσποινα Μιχελάκη υποψήφια στις δημοτικές εκλογές στο δήμο Νεάπολης ΣυκεώνΗ Δέσποινα Μιχελάκη-Θεολόγος Εκπαιδευτικός είναι απο το 2006 υπεύθυνη στο γραφείο περιβαλλοντικής εκπαίδευσης της Δ.Δ.Ε. Δυτ. Θεσσαλονίκης.
Το 2007 προχώρησε στην ίδρυση του ομίλου «Οι Φίλοι της Φύσης» της Θεσσαλονίκης, μέλους του ελληνικού δικτύου του παγκόσμιου φορέα  FRIENDS OF NATURE του οποίου προεδρεύει έκτοτε.
Το 2014 -15 υπήρξε υπεύθυνη και του γραφείου αγωγής υγείας και του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ με δράσεις που στόχευαν στην περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση ,την κοινωνική αλληλεγγύη ,τον εθελοντισμό ,τον πολιτιστικό γραμματισμό την υποστήριξη της εκπαίδευσης και την αειφορία και την βιωσιμότητα.
Στις επικείμενες δημοτικές εκλογές είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του ΣΙΜΟΥ ΔΑΝΙΗΛΙΔΗ στον Δήμο Νεάπολης Συκεών.
Στόχος της η συνέχεια της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης σε παιδιά κι ενήλικες κι η διαμόρφωση ενός ενεργού κέντρου κοινωνικής εμπλοκής με  ονοματεπώνυμο - ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ως πράξη πολυδιάστατη και επίκαιρη  - πανελληνία καινοτομία σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης  για μια βιώσιμη πόλη όπου'' οι πολίτες θα ενημερώνονται και θα ενημερώνουν'', θα ενδιαφέρονται για τα κοινά με τρόπο συλλογικό και συνεργατικό.

Με την ελπίδα πως τέτοιες δράσεις προάγουν την εκπαίδευση για την αειφορία και την βιωσιμότητα  ευχόμαστε κάλο δρόμο στο '' φροντιστήριο βιωσιμότητας''  κι επιτυχία στις δράσεις που αναμένονται να συνδέσουν τους νέους και τους ενήλικες σε  ένα βιώσιμο μέλλονΤο avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!