Τον Έβρο επισκέπτεται αύριο η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) Ελευθερία ΧατζηγεωργίουΘεσσαλονίκη,17 Μαρτίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τον Έβρο επισκέπτεται αύριο η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης)
Ελευθερία Χατζηγεωργίου

Επίσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου πραγματοποιεί αύριο, Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019, η Υφυπουργός Εσωτερικών Τομέας Μακεδονίας - Θράκης, Ελευθερία Χατζηγεωργίου.
Η Υφυπουργός θα επισκεφθεί σχολικές μονάδες της Ορεστιάδας, του Διδυμοτείχου και του Σουφλίου, όπου θα συναντηθεί με μαθητές, εκπαιδευτικούς και τους δημάρχους των εν λόγω περιοχών, στο πλαίσιο του προγράμματος που υλοποιεί το Υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης για την «Ενίσχυση της εκπαιδευτικής υποδομής σε σχολικές μονάδες της Μακεδονίας και Θράκης».
Επίσης η Υφυπουργός θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τους εργαζομένους και τη διοίκηση του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου, ενώ θα επισκεφτεί και τον Οργανισμό Λιμένα Αλεξανδρούπολης, όπου θα έχει ενημέρωση και συνάντηση με το δήμαρχο Αλεξανδρούπολης.
Αναλυτικά το πρόγραμμα
·          9.30 π.μ.  Επίσκεψη στο Δημοτικό Σχολείο Κυπρίνου Δήμου Ορεστιάδας
·         10.30 π.μ. Επίσκεψη στο Δημοτικό Σχολείο Μεταξάδων Δήμου Διδυμοτείχου
·         11.30 π.μ.  Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου
·         12.30 μ.μ.  Επίσκεψη στο Γυμνάσιο - Λύκειο Δήμου Σουφλίου
·         14:30 μ.μ. Επίσκεψη στον Οργανισμό Λιμένα Αλεξανδρούπολης


Από το Γραφείο Τύπου
Με την παράκληση να δημοσιευτείΤο avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!