Ασκήσεις Δημιουργικής Γραφής στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου


Η Βιβλιοθήκη της Δημοτικής Ενότητας  Κορδελιού παρουσιάζει το βιβλίο της Αγγελικής Τανίδου με τίτλο «105 ασκήσεις δημιουργικής γραφής για τη λογοτεχνία στο Λύκειο»  εκδόσεις ΟΣΕΛΟΤΟΣ την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019 στις 18.00 στο χώρο της δημοτικής βιβλιοθήκης (Γερμανού Καραβαγγέλη 12).
Για το βιβλίο θα μιλήσει η φιλόλογος και διευθύντρια του 2ου Λυκείου Χαλκηδόνος Όλγα Στολίδου και μαθητές θα διαβάσουν δείγματα μαθητικών γραπτών
Λίγα λόγια για το βιβλίο
Πρόκειται για ένα εγχειρίδιο με πρωτότυπες ασκήσεις δημιουργικής γραφής, οι οποίες έχουν ως αφετηρία λογοτεχνικά κείμενα που διδάσκονται στο μάθημα της λογοτεχνίας στο Λύκειο. Η ιδιαιτερότητά του βιβλίου έγκειται στα παραγόμενα κείμενα των μαθητών που αποδεικνύουν περίτρανα πως η δημιουργική γραφή διδάσκεται.
Δυο λόγια για τη Συγγραφέα
Η Αγγελική Τανίδου είναι κλασική φιλόλογος με μεταπτυχιακές σπουδές στη δημιουργική γραφή και διδάσκει στο 2ο Λύκειο Ελευθερίου-Κορδελιού.

Πηγή: www.kordelio-evosmos.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!