Ανακοίνωση γυναικών υποψήφιων δημοτικών συμβούλων την Ημέρα Γυναίκας απο την δημ. παράταξη "ΠΟΛΗ Μπροστά"


                                              
                                     
                                            



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Τα εννέα πρώτα ονόματα γυναικών που είναι υποψήφιες δημοτικοί σύμβουλοι με την παράταξη «Πόλη Μπροστά- Προοδευτική Συμμαχία για τον Δήμο Παύλου Μελά» ανακοίνωσε σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας η υποψήφια Δήμαρχος Σίσσυ Φραγκοπούλου. «Παρά τα βήματα που έχουν γίνει για την ισότιμη αντιμετώπιση των δύο φύλων, δυστυχώς ακόμη και σήμερα οι γυναίκες έχουν μικρότερη συμμετοχή στα κοινά λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων της οικογενειακής και επαγγελματικής τους ζωής. Αυτό θέλουμε να το αλλάξουμε. Χρειαζόμαστε περισσότερες γυναίκες στην τοπική αυτοδιοίκηση», υπογράμμισε η Σίσσυ Φραγκοπούλου.

Οι εννέα πρώτες γυναίκες στο ψηφοδέλτιο της «Πόλη Μπροστά» είναι οι:
 
Ελένη Ορφανίδου-Μητσιά - Βοηθός Λογιστή, Δημοτική Σύμβουλος Παύλου Μελά
Όλγα Μυρίδου - Δικηγόρος, Δημοτική Σύμβουλος Παύλου Μελά
Ελένη Ανανιάδου - Ιδιωτική Υπάλληλος
Εύη Γάτσιου - Δικηγόρος
Σμαρώ Τσακίρη - Διοικητική υπάλληλος στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας
Χρύσα Κεσίδου - Ιδιωτική Υπάλληλος
Λαμπρινή Μυρίδου - Λογοθεραπεύτρια
Αναστασία Πασχαλίδου - Νοσηλεύτρια
Στέλλα Μόραλη – Βρεφονηπιοκόμος

Τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας η υποψήφια Δήμαρχος Παύλου Μελά και υποψήφιες δημοτικοί σύμβουλοι βρέθηκαν σήμερα το πρωί στα Μετέωρα, όπου συνομίλησαν με γυναίκες και προσέφεραν συμβολικά γλαστράκια με λουλούδια σε δημότες.

Παράλληλα, την Κυριακή 17 Μαρτίου στις 11.30 πμ η παράταξη «Πόλη Μπροστά» διοργανώνει μία συνάντηση αφιερωμένη στις γυναίκες. Γυναίκες που δίνουν και κερδίζουν μάχες καθημερινά στην κοινωνία, στην εργασία,  στην εκπαίδευση, στην πολιτική, στον πολιτισμό, στην οικονομία, στον αθλητισμό, στη ζωή θα μιλήσουν για όλα όσα σημαίνει να είσαι γυναίκα σήμερα.

Η συνάντηση «Εμείς μιλάμε για μας» θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Μετεώρων, Βουλγαροκτόνου 14.





Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!