Δήλωση στήριξης της Καλλιόπης (Πόπης) Κεχαγιά στον Αστέριο Γαβότση

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ ΚΕΧΑΓΙΑ

Καλωσορίζουμε στην παράταξη μας “Πολιτεία με Όραμα” την Καλλιόπη (Πόπη) Κεχαγιά από τον Δρυμό. Η κα. Κεχαγιά είναι ένα δραστήριο μέλος της τοπικής κοινωνίας στον Δρυμό και μάλιστα είναι ταμίας του τοπικού Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Η ενασχόληση της με τα κοινά είναι πολύτιμη για την παράταξη μας, ιδιαίτερα στο κρίσιμο πεδίο της παιδείας και της λειτουργίας των σχολικών μονάδων του δήμου μας. 
Η προσθήκη της κας. Κεχαγιά είναι σημαντική και εξασφαλίζει την ανανέωση του στελεχιακού δυναμικού της παράταξης μας στην περιοχή του Δρυμού. “Η ένταξη μου στην “Πολιτεία με Όραμα” αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα, καθώς επιθυμώ να προσφέρω ενεργά στην επίτευξη των στόχων και στην υλοποίηση του προγράμματος της παράταξης, που θα κερδίσει στις επόμενες εκλογές”, τόνισε σχετικά η Καλλιόπη Κεχαγιά. “Η Καλλιόπη Κεχαγιά αποτελεί μία σημαντική συμμετοχή στην “Πολιτεία με Όραμα”, καθώς έχει αποδείξει πως ενδιαφέρεται για τον Δήμο μας και επιθυμεί να προσφέρει από θέση ευθύνης στην ανάπτυξη του Δρυμού. Της εύχομαι καλή επιτυχία”, δήλωσε ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου κ. Αστέριος Γαβότσης.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!