Ελ. Χατζηγεωργίου: όπου μπορούμε θα βοηθήσουμε το έργο του δήμου Θεσσαλονίκης


Θεσσαλονίκη, 8 Μαρτίου 2019

Δελτίου Τύπου

Ελ. Χατζηγεωργίου: όπου μπορούμε θα βοηθήσουμε το έργο του δήμου Θεσσαλονίκης
Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη πραγματοποίησε σήμερα, νωρίς το μεσημέρι, η Υφυπουργός Εσωτερικών, Τομέας Μακεδονίας – Θράκης, Ελευθερία Χατζηγεωργίου.
Κατά τη συνάντηση, συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν την διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, όπως η θαλάσσια αστική συγκοινωνία, η πλατεία Διοικητηρίου, το Μουσείο του Ολοκαυτώματος και η ανάπλαση της ΔΕΘ . Μετά το πέρας της συνάντησης, η υφυπουργός Εσωτερικών, Ελευθερία Χατζηγεωργίου, μίλησε για μια συνάντηση σε πολύ καλό κλίμα, με αντικείμενο την αναζήτηση λύσεων για ουσιαστικά ζητήματα και θέματα που απασχολούν το Δήμο Θεσσαλονίκης.
Όπως είπε, η Υφυπουργός Εσωτερικών, Ελευθερία Χατζηγεωργίου, για  να βρεθούν λύσεις "χρειάζεται μία πολύ καλή συνεργασία μεταξύ του ΥΜΑΘ και του Δήμου Θεσσαλονίκης. Θα έχουμε τη δυνατότητα το επόμενο διάστημα να συζητήσουμε όλα αυτά τα θέματα και από αυτή την πρώτη συνάντηση φάνηκε ότι η συνεργασία μας με το Δήμαρχο θα είναι άριστη και θα καταφέρουμε να κάνουμε πολλά πράγματα, ώστε να στηρίξουμε το έργο του δήμου και του δημάρχου».Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!