Εγκαίνια νέου χώρου του Κ.Α.Π.Η. Ηλιούπολης στην οδό Περικλέους


Εγκαίνια νέου χώρου του Κ.Α.Π.Η. Ηλιούπολης στην οδό Περικλέους

Εγκαινιάζεται ο νέος χώρος του ΚΑΠΗ Ηλιούπολης, τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2019 και ώρα 17.30, στην οδό Περικλέους 11 στην  Άνω Ηλιούπολη, με μια τελετή που προετοίμασε το Τμήμα Δομών Υγείας και Τρίτης Ηλικίας της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας & Προνοιακών Θεμάτων του Δήμου Παύλου Μελά.
Η νέα έδρα του ΚΑΠΗ Ηλιούπολης, βρίσκεται πλέον σε μια περιοχή ιδανική και για την Τρίτη ηλικία,  δίπλα στο Πάρκο Σόλωνος και το Βοτανικό Κήπο, σε ένα δημόσιο χώρο με προτεραιότητα στον πεζό, με αρκετά πυκνές φυτεύσεις που διασφαλίζουν φυσική σκιά και δροσιά, πέργκολες, παγκάκια για την ανάπτυξη κοινωνικών σχέσεων και γειτονίας, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες.
Στο Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων της οδού Περικλέους, παρέχονται κοινωνικές και διοικητικές υπηρεσίες, Ιατρείο (συνταγογράφηση – οδηγίες ιατρού για χρόνιες παθήσεις), συμβουλευτική, ψυχοσυναισθηματική στήριξη, πραγματοποιούνται μετρήσεις, καρδιογραφήματα, έχει έδρα το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» που καλύπτει Άνω Ηλιούπολη, Κάτω Ηλιούπολη και Νικόπολη, ενώ λειτουργούν και ομάδες δραστηριοτήτων των ηλικιωμένων, όπως η Χορωδία Ενότητας Σταυρούπολης, το Χορευτικό Τμήμα και η Ομάδα Γυναικών, που αξιοποιούν και τον εξαιρετικό περιβάλλοντα χώρο του κτιρίου για τα δρώμενά τους.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!