Πλήρες ψηφοδέλτιο με 113 υποψηφίους κατέθεσε στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ο υπ. δήμαρχος Παύλου Μελά και επικεφαλής της «ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ», Γιώργος Λίλτσης

Θεσσαλονίκη, 05.05.2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πλήρες ψηφοδέλτιο με 113 υποψηφίους κατέθεσε στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ο υπ. δήμαρχος Παύλου Μελά και επικεφαλής της «ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ», Γιώργος Λίλτσης 


Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης βρέθηκε το πρωί ο υποψήφιος δήμαρχος Παύλου Μελά και επικεφαλής της παράταξης «ΑΝΑΤΡΟΠΗ», Γιώργος Λίλτσης συνοδευόμενος από συνεργάτες και υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού του.
Ο κ. Λίλτσης κατέθεσε στο Πρωτοδικείο και επίσημα την υποψηφιότητα της «ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ» στις επικείμενες δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου.
Η «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» συμμετέχει στις εκλογές έχοντας συμπληρωμένα πλήρη ψηφοδέλτια με συνολικά 113 συμβούλους, 62 υποψήφιους δημοτικούς και 51 τοπικούς συμβούλους (17 σε κάθε δημοτική ενότητα), δηλαδή το μέγιστο επιτρεπτό από το νόμο όριο.
«Καταθέσαμε σήμερα τον συνδυασμό της νίκης, τον συνδυασμό της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ η οποία θα διοικήσει την επομένη των εκλογών το δήμο Παύλου Μελά. Ο δήμος Παύλου Μελά γυρίζει σελίδα. Αλλάζει. Γίνεται σύγχρονος, ευρωπαϊκός, «πράσινος» και «έξυπνος». Το ψηφοδέλτιό μας απαρτίζεται από 113 αξιόλογους ανθρώπους, επαγγελματίες, που έχουν δουλέψει, διαθέτουν εμπειρία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και το κυριότερο έχουν διάθεση και όρεξη να προσφέρουν στον τόπο τους! Οι υποψήφιοι μας αξίζουν την ψήφο των συμπολιτών μας. Είναι οι άνθρωποι της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ, που θα διοικήσει το δήμο και θα τον μετατρέψει σε δήμο πρότυπο» σχολίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Λίλτσης. 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!