Εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψήφιου δημάρχου Παντελή ΤσακίρηΩραιόκαστρο, 05.05.2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ: Το εκλογικό στρατηγείο των… Πρωταγωνιστών εγκαινίασε
ο Παντελής Τσακίρης

Το ηχηρό μήνυμα ότι ήλθε επιτέλους η ώρα ο δήμος Ωραιοκάστρου να γυρίσει σελίδα και να καταστεί εκ νέου… Πρωταγωνιστής έστειλαν οι ίδιοι οι εκατοντάδες των πολιτών που έδωσαν δυναμικά το «παρών» τους στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Πρωταγωνιστές Ξανά» με υποψήφιο δήμαρχο Ωραιοκάστρου τον Παντελή Τσακίρη.
Το εκλογικό στρατηγείο των… Πρωταγωνιστών, που βρίσκεται στην καρδιά του Ωραιοκάστρου, επί της οδού Κομνηνών 55, εγκαινιάστηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής μέσα σε μια ενθουσιώδη ατμόσφαιρα.
Στην κεντρική τοποθέτησή του ο Παντελής Τσακίρης άσκησε δριμεία κριτική στην απερχόμενη δημοτική αρχή, κατηγορώντας την ότι στην πραγματικότητα έχει εγκαταλείψει και την Καλλιθέα και τη Μυγδονία και το Ωραιόκαστρο.
Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πρωταγωνιστές Ξανά» σημείωσε με νόημα ότι τα τελευταία χρόνια «έχουμε γίνει μάρτυρες ατέλειωτων χαμένων ευκαιριών», μιλώντας για «κονδύλια που υπήρχαν, αλλά δεν διεκδικήθηκαν ποτέ» και για «πολιτικές, που ακόμη και δίχως κόστος θα μπορούσαν να αλλάξουν ολοκληρωτικά την καθημερινότητά μας, αλλά ουδέποτε εφαρμόστηκαν».
«Γίναμε μάρτυρες μιας απούσας δημοτικής αρχής», τόνισε ο Παντελής Τσακίρης, δεσμευόμενος ότι οι «Πρωταγωνιστές Ξανά» είναι αποφασισμένοι να σηκώσουν τα μανίκια και να δουλέψουν σκληρά, για να διεκδικήσουν και να επιτύχουν ένα καλύτερο μέλλον για τον δήμο Ωραιοκάστρου.
«Ξέρω πολύ καλά ότι μαγικά ραβδιά δεν υπάρχουν. Υπάρχουν, όμως, λύσεις ρεαλιστικές και εφαρμόσιμες και αυτές ακριβώς αποτυπώνονται στις προγραμματικές θέσεις της παράταξής μας», υπογράμμισε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πρωταγωνιστές Ξανά».
Ο Παντελής Τσακίρης παρουσίασε βασικές αρχές των προγραμματικών θέσεων του συνδυασμού αλλά κι ένα προς ένα τα στελέχη που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο της παράταξης «Πρωταγωνιστές Ξανά».Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!