Πόλη Μπροστά: Ευχαριστίες και εμπιστοσύνη στους ψηφοφόρους. Υποχρέωση κάθε δημότη η παρουσία του στις κάλπες την Κυριακή


Παρασκευή, 31 Μαΐου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους συμπολίτες μου που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη και την ψήφο τους αλλά και αυτούς που δεν ήταν έτοιμοι να το κάνουν αυτή τη φορά. Ένας ωραίος αγώνας τελείωσε ενώ ταυτόχρονα ξεκινάει ένας άλλος εντός και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου για την πρόοδο της πόλης μας», τονίζει η η επικεφαλής της παράταξης «Πόλη Μπροστά Προοδευτική Συμμαχία για τον Δήμο Παύλου Μελά» Σίσσυ Φραγκοπούλου για το αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής 26ης Μαΐου.
Όπως σημειώνει ο χρόνος από τον σχηματισμό του συνδυασμού μέχρι τις εκλογές αποδείχτηκε λίγος για να επικοινωνήσει η Πόλη Μπροστά τις προτάσεις της σε όλους τους πολίτες. «Aπό εδώ και πέρα θα έχουμε όλο το χρόνο να επικοινωνήσουμε τις ιδέες και τις αρχές μας παντού. Είμαστε εδώ για να μείνουμε και για να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας. Η πολιτική θέλει νέες ιδέες και δημιουργικούς ανθρώπους από κάθε τομέα. Θα είμαστε παρόντες στον Δήμο, συμβάλλοντας στην υλοποίηση του προγράμματός μας, ενώ παράλληλα θα συνεχίσουμε τον δημιουργικό διάλογο σε κάθε περιοχή και σε κάθε γειτονιά με όλους τους πολίτες. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για να πάει η Πόλη Μπροστά», αναφέρει η Σίσσυ Φραγκοπούλου.
«Θέλω να συγχαρώ τον Δημήτρη Δεμουρτζίδη και τον Γιώργο Λίλτση για την πρόκριση τους στον δεύτερο γύρο των εκλογών στο δήμο μας. Η Πόλη Μπροστά ως προοδευτική παράταξη έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους ψηφοφόρους της και τους καλεί να ψηφίσουν κατά συνείδηση στον δεύτερο γύρο των εκλογών. Ωστόσο, θεωρώ υποχρέωση μου να προσκαλέσω κάθε δημότη να δηλώσει παρών με την ψήφο του την ερχόμενη Κυριακή. Το δικαίωμα της ψήφου είναι «ιερό» και έχει κατακτηθεί με αγώνες χρόνων», υπογραμμίζει η επικεφαλής της Πόλης Μπροστά.



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!