Ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω. ξεχωρίζει ακόμη μια φορά για τις δομές του και την άρτια οργάνωσή τους


31 Μαΐου 2019
                                               
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω. ξεχωρίζει ακόμη μια φορά για τις δομές του και την άρτια οργάνωσή τους
Ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω. κερδίζει ακόμη ένα στοίχημα και μια διάκριση ανάμεσα σε εκατοντάδες παιδικούς σταθμούς της Βόρειας Ελλάδας.
Συγκεκριμένα  ο Β΄Βρεφικός Παιδόπολης  του Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω. επιλέχθηκε και είναι ανάμεσα στις τρεις δομές άλλων δήμων της Βόρειας Ελλάδας, που θα συμμετέχει σε  γύρισμα για την προβολή των δομών Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής.
Πρόκειται για μια τιμητική διάκριση, καθώς οι βρεφονηπιακοί  και παιδικοί σταθμοί του δήμου Ωραιοκάστρου, ξεχωρίζουν για την οργάνωση και τις δομές τους.
Ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω. ευχαριστεί θερμά την Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.) για την ευκαιρία που του δίνει να προβάλει το σημαντικό έργο, που υλοποιείται στους παιδικούς σταθμούς, καθώς στα πρότυπα του Β΄Βρεφικού Παιδόπολης  «βαδίζουν» όλοι οι βρεφονηπιακοί σταθμοί στον διευρυμένο δήμο Ωραιοκάστρου.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω.
ΕΙΡΗΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!