Π. Σκαρλάτος: «Είμαστε πανέτοιμοι να αλλάξουμε το δήμο μας»


ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ «ΑΝ.Α.Σ.Α»

Π. Σκαρλάτος: «Είμαστε πανέτοιμοι να αλλάξουμε το δήμο μας»

Σημαντικές εξαγγελίες και ευχάριστες εκπλήξεις είχε χθες βράδυ η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του υποψηφίου δημάρχου Ωραιοκάστρου Παντελή Σκαρλάτου. Ο επικεφαλής της «αν.α.σ.α» κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ανακοίνωσε , ότι θα παραιτηθεί από την αντιμισθία του δημάρχου την οποία και θα εκχωρήσει στο Ίδρυμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης που θα ιδρύσει ο δήμος και θα μηδενίσει τα δημοτικά τέλη για πολύτεκνες οικογένειες και ευπαθείς ομάδες πληθυσμού. Είναι μια έμπρακτη απόδειξη της κοινωνικής αλληλεγγύης που βρίσκεται στην προτεραιότητα του προγράμματος του συνδυασμού.
Σε μια συγκέντρωση με παλμό και δυναμισμό ο κ. Σκαρλάτος απηύθυνε κάλεσμα σε όλους τους συμπολίτες του να συμμετάσχουν ενεργά στην εκλογική διαδικασία της Κυριακής. «Ο δήμος μας πρέπει να πάψει να είναι ο φτωχός συγγενής και να μπορέσει επιτέλους να πάει μπροστά. Ζητώ τη στήριξή σας για να το κάνουμε. Όλοι εμείς στην «αν.α.σ.α» είμαστε πανέτοιμοι να αλλάξουμε το Ωραιόκαστρο, να το κάνουμε καλύτερο, υλοποιώντας το σχέδιο ανάπτυξης που καταρτίσαμε με τη βοήθεια ειδικών επιστημόνων», τόνισε χαρακτηριστικά. «Όλοι οι συνδημότες μας αναγνωρίζουν τη δυναμική της παράταξής μας επειδή γνωρίζουν ότι ενώνουμε γνώσεις, γενιές και ελπίδες», συμπλήρωσε.
Ο κ. Σκαρλάτος αναφέρθηκε αναλυτικά στις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού του τονίζοντας ότι πρόκειται για ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα, κοστολογημένο το οποίο είναι σε θέση να λειτουργήσει από την 1η Σεπτεμβρίου. Ανέφερε ότι στο σχέδιο της «αν.α.σ.α» προβλέπεται η δημιουργία γραφείου ευρωπαϊκών προγραμμάτων στις Βρυξέλλες και στο δήμο, σημείωσε πως θα αξιοποιηθεί η δημοτική ακίνητη περιουσία, θα γίνουν έργα ενεργειακής αναβάθμισης σε δημόσια κτίρια ενώ όπως τόνισε θα καταργηθούν οι απευθείας αναθέσεις.
Ο Παντελής Σκαρλάτος στην ομιλία του έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην επίλυση των προβλημάτων των πολιτών και στην καλύτερη εξυπηρέτησή τους. Υπογράμμισε ότι σχεδιάζει να δημιουργήσει μια «έξυπνη πόλη», θα λειτουργήσει ενδοδημοτική συγκοινωνία, θα επαναλειτουργήσει τη δημοτική αστυνομία και θα διεκδικήσει την πλήρη επάνδρωση του Αστυνομικού Τμήματος.
Σημείωσε επίσης ότι σκοπεύει να δημιουργήσει παρατηρητήριο ανεργίας, να μειώσει τα δημοτικά τέλη σε όσες επιχειρήσεις προσλαμβάνουν άτομα από το παρατηρητήριο,  να δημιουργήσει «Θερμοκοιτίδα Νεοφυών Επιχειρήσεων» και «Κέντρο Γυναικών», καθώς επίσης ΚΔΑΠ ΑμΕΑ και τοπική μονάδα υγείας στο Ωραιόκαστρο.
Ο Παντελής Σκαρλάτος αναφέρθηκε και στα έργα υποδομής όπως για παράδειγμα η δημιουργία εμπορικού πεζόδρομου και κέντρου στα Αλώνια, η οριστική λύση στο πρόβλημα με το νερό στις περιοχές της Μυγδονίας και με την αποχέτευση σε Νεοχωρούδα, Πεντάλοφο, Μελισσοχώρι και Ωραιόκαστρο.
Τέλος, ο κ. Σκαρλάτος παρουσίασε τα πρόσωπα που απαρτίζουν τον συνδυασμό του ψηφοδελτίου του, δηλώνοντας περήφανα πως «αυτό είναι το ψηφοδέλτιο της νίκης! Είναι οι άνθρωποί μου, οι άνθρωποί σας». «Αξίζουμε περισσότερα, μπορούμε καλύτερα και ναι γίνεται να αλλάξουμε το δήμο μας» κατέληξε καταχειροκροτούμενος ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!